Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

castor 

všechny recenze uživatele

Na nenáročné pobavení Just Friends bohatě stačí. Příběh určitě nepatří k těm komplikovanějším. Ba naopak. Je přímočarý a předvídatelný jako řada jeho předchůdců. Vražedné sousloví „nadosmrti kamarády“. Tak přesně to nechtěl slyšet obtloustlý nekňuba se zlatým srdcem Chris od překrásné blondýnky a hvězdy střední školy Jamie, ke které kromě onoho přátelství cítí hluboké zalíbení. Jenže veřejné zesměšnění je rozdělilo na celých deset let. Z Chrise je teď sympatický hubeňour, prosperující hudební producent s vysokým sebevědomím a shoda okolností (do mikrovlnky holt leccos nepatří) jej zavane zpět do domoviny. Kde Jamie pořád přežívá v domě rodičů.. a je ještě krásnější. Zbytek je neurážející standard, do kterého scénárista nenachystal žádné zásadnější problémy a kterému vévodí hlavně fyzický humor. Rány do rozkroků, zásahy projektilem, sourozenecké pěstní potyčky, demolice vánoční výzdoby.. prostě stále tu něco/někdo padá, řve a utíká. Doplňme si velešílenou nymfomanskou hudební hvězdičku, u které ani nevadí, jak moc přehrává a které nevadí, koho olizuje, destruktivního a nadrženého mladšího bratra nebo zpívajícího konkurenta klamných kvalit. Žádná řachanda to ale není, nicméně Roger Kumble (tak trochu kultovní Velmi nebezpečné známosti) umí alespoň slušně kopírovat to, co už někde viděl. Amy Smart se roztomile culí a je pěkná. To jí bohatě stačí, protože zbytek obstará vedle zmíněných vydařených vedlejších charakterů Ryan Reynolds. Herec, stále čekající na pořádný individuální hit (zatím to vypadá na Návrh se Sandrou Bullock), povyšuje snímek k průměru a několikrát v řadě potvrzuje, že svým řekněme pohodářským charismatem utáhne naprosto cokoliv. ()

Alojs 

všechny recenze uživatele

V podstatě slabota. Když jsem si četl děj v TV programu, začal jsem se docela těšit. Na nenáročnou pohodu a trochu toho humoru. Ve výsledku jsem byl ale zklamán. Vtípky jsou povětšinou násilím pumpované z x-krát viděných potyček a hysterických záchvatů. Mezi hlavní dvojicí to navíc prakticky nejiskří. Postupné sblížení nenastává pozvolna, ale jaksi z povinnosti v samém závěru. Přestože je Ryan sympaťák a Amy kočka jako c*p, nemohu dát více než 2*. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// +Ryan Reynolds, občas sranda -další extra plusy mě nenapadají, Anna Faris spíš zklamala, možná ne tak ona samotná, ale to jak byla napsaná její postava, to stejné mohu říct i o dalších postavách a především pak o dialozích, slabší hudba, a název se sem moc nehodí./// Čekal jsem hodně. Má to skvělé obsazení. Hrají tu mojí oblíbení herci, takže není divu, že jsem se na to hodně těšil. Výsledek je však docela mizerný a přesto že bych tady našel pár světlejších chvilek a občas jsem se i pousmál, tak i přesto jsem trnul nad tím, co si tvůrci s postavami dovolí. Málokterá z nich vám bude dost sympatická a žádná vám nepřiroste k srdci. Je to škoda. Ryan Reynolds umí. Dokázal to mimo jiné ve skvělém Návrhu. Amy Smart je standardní. No a Anna Faris si zřejmě neumí vybírat role, protože ty co předvádí jí nesluší (viz.Domácí mazlíček). Dál nemám co dodat./// Celkem 62%/// ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Je veľa romantických komédií, no niektoré si toto pomenovanie zaslúžia o niečo viac. Takým je aj tento film. Bavil som sa od začiaku až do konca a to sa často nestáva. Body pridávam za chytlavú hlavnú melódiu a aj za typické "malomeštiacke" prostredie, zvlášt uprostred zimy, ktoré ma vždy dostane. No a kvôli čomu ešte si tento film vždy rád pozriem? Predsa kvôli Amy Smart a Anne Faris;) ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Co čekat, když je pod tímto podepsán Kumble. V tomto případě však jeho "dílo" doslova přetéká superlaciným primitivismem, účelově a nefunkčně se snažícím vzbudit dojem, že koukám na bláznivou komedii - ale i ta musí mít hlavu a patu s humorem a vtipem v alespoň vzdálené symbióze s inteligencí. Ryan Reynolds je vzhledem k roli nehodnotitelný, Anna Faris si svých ujetých blondýn ráda užívá, což není tento případ, jediná Amy Smart potěšila, přestože je jen součástí ničeho. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • Ryana Reynoldse maskéři dostávali do filmové podoby každý den celé čtyři hodiny. (imro)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Během natáčení Reynolds vyšel mezi lidi ve svém „tlustém“ oděvu. Když se ho fanousci zeptali, zda je na place Ryan Reynolds, pověděl jim, že ano a poslal je za ním. (imro)

Reklama

Reklama