Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

IQ Tiqe odpad!

všechny recenze uživatele

Až si budete po 20 minutách říkat, že ta trapná část, kdy je hlavní hrdina v minulosti, je u konce a teď v přítomnosti to bude cool, tak budete na omylu. Z celého filmu si nevybavuju jediný světlý okamžik. Americké romantické komedie jsou obvykle průměrné, spousta lidí je už z principu odsuzuje, ale přesto se při nich zasmějete. U téhle jsem se jedinkrát nezasmál. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie s velmi dobrým obsazením. Ryan Reynolds je velmi pohledný a dobrý herec, který se právě hodí do tohoto druhu filmu. Ale nedokážu si ho představit v něčem jiném..třeba v akčním filmu...no way... A Amy Stuart je v všech rolích velmi milá i "milá" :) No a tihle dva spolu v jednom filmu...prostě super. Skvěle jsem se bavila...a tlustý Ryan? :D ()

Reklama

Kopik 

všechny recenze uživatele

Malinko lepší průměr. Dobře zvolené obsazení, slušně praštěný příběh, u kterého jsem se často popadal za břicho. Anna Faris a její role zhýčkané barbie k ní skvěle pasovala, ale prostě žádné vybočení ze zajetých komedií romantického žánru se nekonalo. Prostě příjemná komedie, na kterou se podíváte, pobavíte se, ale po chvíli ji vypustíte z hlavy.(Viděno 5.1.2010) ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Amy Smart je fajn, Ryan Reynolds je herec, ktorého mám veľmi rada, ale naštvalo ma ako počas celého filmu zo seba robil totálne neschopného debila. Ďalšia úplne zbytočná postava bola tá "speváčka" (Anna Faris), ktorá patrí tak akurát do klubu švihnutých a histerických žien s IQ 20. Tá si naozaj mnohokrát počas tých 96 minút koledovala o "úpravu fasády".. Amy a Ryanovi 2* ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

V podstate je to za 3 a pol. Celkom vydarená romantika. Autori sa pohrali aj s maskami... Tlstý-chudý; Mladý hulvát-prestarlá plešatá stratená existencia. Opäť "vydarený" preklad originálneho názvu, či už do SK alebo CZ :( Príbeh, hoci jednoduchý je milý a celkom milo komický, takže to nebol stratený čas. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • Během natáčení Reynolds vyšel mezi lidi ve svém „tlustém“ oděvu. Když se ho fanousci zeptali, zda je na place Ryan Reynolds, pověděl jim, že ano a poslal je za ním. (imro)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „I Swear“ od All 4 One. Ve 3. minutě hraje „Hip Hop Hooray“ od Naughty By Nature. (Duoscop)
  • V úvodní scéně Chris (Reynolds) opouští párty a znalci zjistí, že cituje z písně Bruce Springsteena, Thunder Road: „It’s a town full od losers, And I’m pulling out of here to win.“ (imro)

Reklama

Reklama