Reklama

Reklama

Pět dětí a to

(seriál)
  • Česko Pět dětí a skřítek (více)

Obsahy(1)

Příběhy dětí minulého století, které objevily písečného skřítka plnícího přání. (oficiální text distributora)

Recenze (19)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Mělo to svoje kouzlo a i když bych já osobně asi od skřítka utekl s jekem, koukal jsem na tenhle rodinný seriál rád. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Pro mě hodně srdcová záležitost. Koukala jsem na to, když jsem byla malá a prožívala příběhy těch dětí, hodně v pohodě seriál. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se odhodlal a z výběru devadesáti televizních programů jsem se rozhodl podívat se na tento seriál. No vlastně to rozhodly děti a těm je tento příběh zcela určitě určen. Já se moc nebavil a jen si popíje kafe. No, ale dětska se nenudily. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem neocenil ani jako dítě školou povinné a dnes už to těžko napravím, ale toho Skřeta nebo Skřítka bych chtěl potkat. 35% ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Jo jo. To je moje mládí. Ale ten skřítek mi byl mrcha tak nesympatický, že mi to trošku kazilo dojem takové pohodové pohádky. Ale asi bych se z nostalgie někdy třeba na jeden díl podíval. To tenkrát musel vidět snad opravdu každý. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Slabší než film, ale beru v potaz rok natočení, a tudíž že to není žádná hitparáda..Vždy mě díly bavily, shlédnuté to mám 100x dokola :)) jsem spokojená ale film je mnohem mnohem lepší.. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Velikánská nostalgie. Vzpomínám si, že jsem jako malá vždy křičela na celý dům, že v televizi už dávají toho ošklivého skřítka. Pro děti si myslím, že je to skvělá podívaná. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Asi nejoblíbenější seriál mého dětství. Jak já to miloval. Toho jsem chtěl vždy mít doma. Před pár lety za plný počet, ale jelikož nevím, jak by to na mě působilo dnes, tak trochu uberu, ale 80% klidně dám, i když je tam hodně nostalgie. Ale ten seriál měl působivé kouzlo, vždyť je to od BBC. ()

Dinosaurier 

všechny recenze uživatele

Vždycky, když se mě někdo zeptá, čeho jsem se jako malá bála, vzpomenu si na skřítka z tohoto seriálu, jak se noří z písku. A doteď mi z něj běhá mráz po zádech! Podle komentářů zde soudím, že mít děti jako cílovou skupinu opravdu nebyla dobrá volba. :)) ()

skinny 

všechny recenze uživatele

jako dítě jsem toho skřítka neměla ráda, byl ošklivej a protivnej, v dětství jsem na to koukala, ale ted mi to příjde jako úplně tupý seriál bez nápadu a jiskry ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Nejhezčí na tomto seriálu byl samotný skřítek, který se objeví možná na 5 minut. Děj je nezajímavý a děti jsou na nervy jdoucí. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Příjemné rodinné fantasy, které by sice mohlo být o dost lepší, ale taky jsou to 90. léta, takže nemůžeme chtít zázraky. Ale já jsem se vždycky ráda podívala, když jsem na to v televizi náhodou narazila. 60% ()

sona.1990 

všechny recenze uživatele

Dlouhou dobu jsem si nemohla vzpomenout jak se seriál jmenuje. Jako malinká jsem na něj koukala strašně ráda. Ten skřítek byl tak ošklivý až byl roztomilý. Pamatuji si, že to bylo vcelku poučné a napínavé. Ale přiznávám, že v hodnocení je velký kus nostalgie!!! ()

VitaG 

všechny recenze uživatele

Byl to zajímavý seriál, jako malý jsem se na něj občas díval. Dlouho jsem si nemohl vzpomenout jak se jmenoval a když jsem se konečně dostal k hodnocení zeptal jsem se sám sebe: Bylo to tak dobré? Odpověď zní "Ne" Vzpomněl jsem si na to jak jsem chtěl dětem radit co si přát ale i na to, že mě to zas tolik nevzalo......I když nějaké to kouzlo tam bylo za 3* ()

Reklama

Reklama