Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Smileface 

všechny recenze uživatele

Scénář je opravdu silně necelistvý, prostě žádný děj jen do sebe nezapadající části. Celé je to navíc velmi nevtipné, zasmál jsem se asi tak 2x. Hlavní hrdina je i přes svou podobnost na Mela Gibsona naprosto tuctový, vynikají vedlejší postavy(zejména J.P.). Scény jsou nelogické a nereálné ve stylu: "Tester co jen hulí trávu sám naprogramuje za tři roky pofesionální hru". Také je tam hodně patosu. Prostě to, co se v první půlhodině slibně rozjíždělo skončilo jako guláš, který začínající režisér prostě neukočíroval. ()

wohna 

všechny recenze uživatele

Ach jo já nevím co by na tom mělo bejt tak vtipný. Dobře. 2x, 3x sem se možná zasmál ale od komedie se teda čeká víc.. Jedna hvězdička je za Lindu Cardellini a druhá za Allena Coverta kerej byl trošku vtipnej.. Natože to produkoval Sandler nic moc.. Sandlera mám rád, ale od tohohle měl dát ruce pryč.. ()

Reklama

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná a nezábavná komedie, která překračuje hranice dobrého vkusu..nikdy víc. Vůbec jsem se nebavil, není totiž čim. PS: Původně jsem tomu dal dvě hvězdičky..už v průběhu filmu. Pak jsem to snížil na jedna. Zasmál jsem se všeho všudy jednou - Frankenstein.. Když jsem dokoukal - žádná slova nedokážou popsat jaká sračka to je! Klub sráčů je proti tomu geniální! Promarněnej čas! ODPAD! Ten film je tak neuvěřitelně špatnej a hloupej a amorální! Na tohle by se neměl nikdo koukat a na obalu by měl bejt obří nápis JEN NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ!!! ()

boni 

všechny recenze uživatele

Původně to byl "One Night Wonder" spojený s větší konzumací lihovin, aby se to následně pro nás stalo naprostým kultem, ze kterého jsem schopen odcitovat většinu hlášek. Láska, totální láska. A taky úlet. Chápu, že na tohle většina lidí není připravena, ale vězte, že přicházíte o hodně. Nick Swardson rulez!!! ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

Asi jsem se musel minout povoláním - proč vlastně se neživím testováním videoher? ... Jinak před pár lety se tito hoši museli jevit jako pěkní prdlouši, ale dnes po Teorii velkého třesku už je to vlastně normálka... Vadil mi až nepříjemně exaltovaný záporák, naopak klobouk dolů před dvaasedmdesátiletou Shirley Jones. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Hra použitá vo filme, "Eternal Death Slayer 3", je v skutočnosti upravená verzia "BloodRayne 2". (m.a.t.o.)
  • Panenka, na kterou Alex (Allen Covert) masturbuje, je ve skutečnosti modifikovanou panenkou Barbie předělanou do podoby Lary Croft. To vše kvůli licenčním podvodům. (orkadimenza)
  • Při televizní relaci "ohodnocování starožitností" si lze všimnout džbánu s českou značkou Gambrinus. (Pacek)

Reklama

Reklama