Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

darwin 

všechny recenze uživatele

"Grannies, gamers and stoners united!" "Woohooo!". Totální úlet s mega originálním nápadem a plnou škálou výborných postaviček a fórků. Vřele doporučuji pro house parties a jiné dýchánky :). Jen tam totiž spolu hulí babičky, testeři, harleyáci a vyhulenci (Peter Dante) dohromady. A jako bonus domorodec (Dr. Shakalu) a proklatě nebezpečný op. :) Happy Madison rulez! ()

boni 

všechny recenze uživatele

Původně to byl "One Night Wonder" spojený s větší konzumací lihovin, aby se to následně pro nás stalo naprostým kultem, ze kterého jsem schopen odcitovat většinu hlášek. Láska, totální láska. A taky úlet. Chápu, že na tohle většina lidí není připravena, ale vězte, že přicházíte o hodně. Nick Swardson rulez!!! ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, že když jsem kdysi v televizi viděl tuhle komedii poprvé, tak jsem ji po cca 20 minutách vypl, protože mě děsně nebavila. Rád ovšem dávám druhé šance. První čtvrthodinka opravdu není nic moc, Allen Covert mi v tomhle filmu přijde poměrně nesympatickej. Jenže jakmile se na scéně objevuje slaďoučká Linda Cardellini (ok, už ne tak slaďoučká, jako v 99tém) film jakoby dostal druhej dech. Humor je dost kolísavý, některé scény jsou vyloženě trapné, ale jsou tu i nečekaně hodně povedené fóry. Nechybí ani cameo Roba Schneidera či menší role pro v té době začínajícího Jonaha Hilla. Celkově spíše slabší 3*. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Žánr huličských komedií mi vcelku dost chybí. Král videoher mě sice místy nudil, ale také mě občas pěkně rozesmál a Linda Cardellini byla tehdy ještě větší kočka, než si jí pamatuju teď. Zapadlý film o kterém jsem slyšel poprvé až letos, v telce ho snad nikdy neopakovali, na vod jej nenajdete, ale zkuste zapátrat po "dývku". ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Úsměvné sice ano, ale vtipné až tak moc ne.  Jde o příjemnou retro komedii s fajn vibem, ale že bych se vyloženě smál nebo se nadstandartně bavil, to říct nemůžu. Za zmínku ale určitě stojí postava JP, který se chová jako robot - ten si scény krade místy pro sebe a užíval jsem si je, zbytek jede ovšem na vlnách průměru a nedokáže se přehoupnout výše. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Hra použitá vo filme, "Eternal Death Slayer 3", je v skutočnosti upravená verzia "BloodRayne 2". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama