Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

spikey1 

všechny recenze uživatele

Kdekdo může ohrnovat nos nad touhle tupoučkou komedií, stojí za ní tým kolem Sandlera, a je vidět, že si film hlavně užívá. Fekální humor je tu držen těsně na hraně aby nepřešel do nesnesitelna. Pokud jste příznivci omamných látek. Videoher a sexu s babičkami, pak je tento film velmi vhodný pro Vaše nedělní odpoledne. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

No humor kterýmu se dá zasmát ve filmu určitě je, ale trapností a debilit je tam taky dost. Film vznikl v produkci Adama Sandlera, takže je asi každýmu jasný, o jakej druh filmu se jedná. Ale budiž, celkem neškodná oddechovka. V epizodních rolích se objeví Rob Schneider a David Spade (Sandlerovi kamarádi), což jsou mí dost neoblíbení herci, ale kupodivu patřej k tomu nejzábavnějšímu z celýho filmu (hlavně Spade). Na tři hvězdičky se film vydrápal jen tak tak. ()

Reklama

OughJay 

všechny recenze uživatele

Pro někoho je tohle jenom další americká komedie, kde se hulí, souloží a nadává. Nikomu ten názor neberu, je to vesměs pravda, ale pro mě a pár dalších lidí se z toho na střední stal doslova kult. :) Když už má bejt ve filmu ňákej vyhulenec, tak ať je to ten největší ze všech - Dante... :D Kdo jinej se skamarádí s Doktorem šakalů, kterej mu na hlídání sežene lva, pak opici, kterou pan Lee naučí takewondo, ke komu jinýmu byste mohli zajít, když chcete black box, na kterej chytíte všechny televizní kanály, kdo má největší zásoby všech možnejch jointů, kdo zdobí vánoční stromeček v červenci... :D DANTE :D ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, že když jsem kdysi v televizi viděl tuhle komedii poprvé, tak jsem ji po cca 20 minutách vypl, protože mě děsně nebavila. Rád ovšem dávám druhé šance. První čtvrthodinka opravdu není nic moc, Allen Covert mi v tomhle filmu přijde poměrně nesympatickej. Jenže jakmile se na scéně objevuje slaďoučká Linda Cardellini (ok, už ne tak slaďoučká, jako v 99tém) film jakoby dostal druhej dech. Humor je dost kolísavý, některé scény jsou vyloženě trapné, ale jsou tu i nečekaně hodně povedené fóry. Nechybí ani cameo Roba Schneidera či menší role pro v té době začínajícího Jonaha Hilla. Celkově spíše slabší 3*. ()

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Komedie, kdy se střetnou dva IT mozky při tvoření hry nové generace! Hlavní hrdina zhulenej a nic nedělající bez charisma a oponent ještě horší! Magor, který si hraje na Matrix a myslí si o sobě, co že není za génia! Možná trochu vtipu tu je, ale více nechutných scén vrcholící starou paní, která se vyspí s 35- ti letým panicem a další nechutné kousky pana režiséra! Tento film u mě ztratil body v půlce filmu a doopravdy u komedie bych se chtěl smát! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Zvuk, ktorý možno počuť, keď sa otvárajú a zatvárajú dvere do J.P.-ovej (Joel David Moore) kancelárie je prevzatý z populárnej videohry "Doom". (m.a.t.o.)
  • Při televizní relaci "ohodnocování starožitností" si lze všimnout džbánu s českou značkou Gambrinus. (Pacek)
  • Hra použitá vo filme, "Eternal Death Slayer 3", je v skutočnosti upravená verzia "BloodRayne 2". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama