Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

cross 

všechny recenze uživatele

Počítačové hry nehraju, trávu nehulím a nadržené babky taky nepíchám, ale zato mám rád komedie.... a přestože první tři mnou udané věci Grandma's Boy obsahuje, vtipný není ani trochu...ba naopak, 94 minut nudy jsem tak tak překousal, nezasmál se snad ani jednou a nestačil se divit, jak se na Čsfd mohlo vyhoupnout hodnocení až někam k 60ti procentům.... ale budiž, možná to jen nebyl můj šálek čaje... ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Já vim že ten film je hrozná kravina, ale je to kravina úžasná. Dnes se točí spoustu filmů pro různé fanoušky sportu-filmy o fobale,o baseballu, o americkym fotbale..,ale tohle je snad první film natočený pro populaci počítačových hráčů. Pokud máte rádi počítačové hry(třeba jste s nimi prožili mládí jako já), pokud máte rádi hulení a pokud máte rádi americký jednoduchý humor, nebo pokud jste zrovna zhulení či opilí, je tohle jasná volba jak prožít dalších 90 minut svého života:-) ()

Reklama

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Kdo kdy nehrál počitačové hry.A kdo by nechtěl být ,,tester´´. Já bych si to rozhodně zkusil.Tenhle film byl ze začátku myšlen jako Béčkový a taky se tak stalo i když je námět tuctový, scénář a dialogy také tak celek zase není tak špatný a jsou tam i vtipné scénky takže 60% (ale na čtyři hvězdičky to určitě nebude). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že mě tahle komedie pobaví víc, když už je teda o hrách. Sám jsem půlku života propařil a tak jsem se těšil na tisíc tun narážek na hráče, což by se v klidu dalo. Jenže ono to je nakonec všecko uplně jinak. A i když to měl pod rukou Adam Sandler, prostě je to jeden velkej průměr. Herci nic moc, příběh klasicky komediální, pár zajímavých štěků, ale to je tak asi celý. ()

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná a nezábavná komedie, která překračuje hranice dobrého vkusu..nikdy víc. Vůbec jsem se nebavil, není totiž čim. PS: Původně jsem tomu dal dvě hvězdičky..už v průběhu filmu. Pak jsem to snížil na jedna. Zasmál jsem se všeho všudy jednou - Frankenstein.. Když jsem dokoukal - žádná slova nedokážou popsat jaká sračka to je! Klub sráčů je proti tomu geniální! Promarněnej čas! ODPAD! Ten film je tak neuvěřitelně špatnej a hloupej a amorální! Na tohle by se neměl nikdo koukat a na obalu by měl bejt obří nápis JEN NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ!!! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Auto, ktoré šoféruje Kane (Kelvin Yu) je upravená Toyota Supra. Presne to isté vozidlo možno vidieť aj na začiatku filmu Rýchlo a zbesilo 2 (2003). (m.a.t.o.)
  • Hra použitá vo filme, "Eternal Death Slayer 3", je v skutočnosti upravená verzia "BloodRayne 2". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama