Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francois vyhrál v loterii a zaplatil nádherné prostitutce Daniele (M. Bellucci), aby s ním žila, dokud společně neutratí všechny peníze. Krásku mu všichni závidí, jenže Danieliny city jsou poněkud nestálé, a navíc se na scéně objeví Danielin bývalý milenec Charly (G. Depardieu)... (oficiální text distributora)

Recenze (84)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bizarný snímok, ktorý možno začne ako romantika v štýle PRETTY WOMAN, ale nakoniec sa to nesie v duchu akejsi nepozemskej zlátaniny, kde sa ignoruje logika, kde sa nevie čo je vlastne realita a či nejaká vlastne existuje, pričom to môže byť len výplod mierne asociálneho jedinca a režijný štýl, to len podtrháva. Za skúsenosť, to ale stálo. ()

Yossaretix 

všechny recenze uživatele

Film by se měl jmenovat: Jak moc miluješ Monicu Belllucci, že vydržíš takovou slátaninu? Není to ani romantika, ani komedie a poslední třetina filmu je přímo tragédie. Dialogy jsou příšerné, že jdou stěží i přes ty hezké rty Bellucci, ta je krásná, svěží a film táhne do minimální koukatelnosti pouze ona samotnou svou existencí, Campan je plochý, Depardieu odpudivý, jedna hvězdička za pohyby a vzdechy italské krásky, jednu za trojí zasmání, jedno bylo při první srdeční slabosti hlavního hrdiny, dvě zařídila Farida Rahouadj, které jediná ví, že hraje v komedii. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Režisér Bertrand Blier natočil film s Monicou Bellucci v hlavní roli, bez níž by se snímek dal žel řadit mezi nepodařené. Příběh vypráví o muži, jemuž se poštěstí vyhrát velkou sumu peněz. Utratí je tak, že si do vyčerpání finančních zásob najme prostitutku, již chodil okukovat, jako společnici. Nic na světě ale není bez problémů. Muž má sice doma atraktivní sexy krásku s mnoha vnadami, ale také trpí srdeční slabostí, takže si nemůže dosyta užít nějakých hrátek. Navíc se tu časem objeví dívčin bývalý milenec (Gérard Depardieu), a ten si přivede nějaké kamarády, takže nakonec se vše zvrhne v naprosté dada při probíhající party v bytě starého mládence. I pro fanoušky netradičních surrealistických snímků Bertranda Bliera jde o docela silné sousto, rovněž vzhledem k poněkud nanicovaté zápletce a závěrečnému řešení. Disk na svůj úvod nabízí protipirát, trailery na filmy O život, Irina Palm, Válka rozumu a cti, v bonusech trailer na tento film, a to je tak asi vše. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nějak se do tebe musel dostat, ne ?!" - "Jen mnou tak provanul.." - "Tak provanul, jo ?!" - "Někdy je krásný nechat se jen tak provanout.." - "Já tě taky provanu !! Uvidíš !!" ;) Ukrutná šmíra - Blier nám tak trošku menzelovatí.. - se skvostnou monstrózně k celku kontrastní falešnou katarzí a tradičně nádhernou paní excasselovou.. ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

Od Bliera jsem hodnotil dva filmy, oba mají za 40% a oba ze stejného důvodu - Monica neMonica :-) Jedná se o druh přetaženého divadelního komedianství napasovaného do filmového světa, jež se občas vyskytovalo třeba u Belmonda v nižších dávkách - ale s tím rozdílem, že Belmondo to dokázal ustát a scénáristi jeho filmů svým umem vyvážit... Svět Blierova vnímání mi není blízký. Nedoporučuji. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • V 7. minutě, kdy Daniela (Monica Bellucci) vchází do místnosti, má na levé ruce prsten, avšak když rozsvěcí lampičku, prsten nemá. (daniel.j)
  • Film byl natočen za tři měsíce. Natáčení probíhalo od února do dubna 2005. (Terva)

Reklama

Reklama