Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britská Kolumbie. Lesnická společnost zasahuje do genetické skladby stromů, aby měla co největší těžební výsledky. Jejich ilegální pokusy vedou k mimo-řádně hrůzným následkům. Místo stromů se počínají měnit v hladové zombie zaměstnanci a ekologičtí aktivisté, kteří les brání. (oficiální text distributora)

Recenze (62)

hippyman 

všechny recenze uživatele

Zombíky já rád. Ale musí to mít hlavu a patu. Nebo aspoň patu, když je zombíkovi hlava useknuta, ustřelena, roztlučena či uřezána. Tady to ale většinou nemělo ani jedno. Když se k tomu přidá fakt špatnej střih, nůše klišé, prakticky nijakej děj, dementní charaktery a kameraman epileptik, je z toho nuda na odstřel. A ani ta Sára pořádně nic neukázala. 10% ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to, ale film mě vůbec nezaujal. Asi to bude tím, že v důležitých záběrech nebylo díky špatné kameře nic vidět a zombíci taky nějak nestáli za nic. Taky je pravda že jsem se začínal nudit a film jsem zhlédl celý až na podruhé. To není dobrá známka pro tento žánr. 45% ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Nehorázna vykrádačka filmu 28 Days Later, líznutá Snyderovým Úsvitom mŕtvych. Až sa normálne čudujem, že to distribútor nenazval 28 dní poté 2 aleo 29 dní poté :) Kvalitatívne je to na úrovni spomínaného filmu, takže nič moc. Jedná sa zrejme o veľmi lacné dielko, pretože ani napriek televíznemu hereckému obsadeniu tvorcom nezostalo dosť peňazí na slušné triky. Ich absenciu sa režisér aspoň snaží zamaskovať epileptickou réžiou, ktorá nastupuje vždy počas útoku zomíbkov. A že je tých útokov požehnane ... a človeka potom iba zbytočne bolí hlava :) ()

messi@h 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý zombi film (o horroru bych raději nehovořil). Je tedy pravda, že strachu ani gore si v něm moc neužijete, ale to pro mně osobně není zas tak rozhodující. Masky nemrtvých jsou dobré, ale co mě hlavně příjemně překvapilo, byly slušné herecké výkony a dialogy dávající smysl. Film navíc s lehkostí a nenuceně vystřihl něco, o co se Romero opakovaně, ale ne moc přesvědčivě a úspěšně pokouší - totiž studii člověka v mezní situaci, kdy se z něj často stane horší stvůra, než jsou jeho nepřátelé. ()

LINKIN odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole né! Tak tohle je moc. Nutno přiznat, že nejvíce z celého DVD se mi líbili úvodní trailery, po nich ovšem následovale jenom 90ti minutové utrpení. Co vytkount? Snad všechno. Ale v záplavě špatných hereckých výkonů, kamery, scénáře, hudby atd. bych chtěl "vyzdvihnout" opravdu odporný střih. Podle mě musel bejt střihač zhulenej nebo hodně přepracovanej, ale to co předváděl s nůžkama u tohohle "filmu", to opravdu nemá obdoby. Od 20. minuty až do konce se jedná pouze o sled různých bitev a rvaček se zombíky, u kterých je kamera tak zmatená, že stejně nevíte, kdo koho žere. Děj odhadnete už po 10 minutách filmu a absolutně nic vás nepřekvapí. Typickej béčkovej horor, kterej většinou ale od absolutního dna (odpadu) zachraňuje alespoň nějaká mladá roštěnka. V tomhle případě naneštěstí chyběla i ta... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Během proslovu, který má Ramon (Zak Santiago) na plošině na stromě, mu něco projede za hlavou. (Duoscop)
  • Film vyhrál "Platinum Award" z kategorie "Fantasy/Horror" pro rok 2008 na nezávislém filmovém festivalu WorldFest Houston. (ČSFD)
  • Jako distribuční společnost k tomuto filmu je ironicky uvedena "Forest of the Dead Productions Inc." (která zatím žádný jiný film na kontě nemá). (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno