foto

Zak Santiago

  • nar. 3.1.1981 (36 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cult of Chucky
2016 Mostly Ghostly 3: One Night in Doom House (TV film)
Signed, Sealed, Delivered: One in a Million (TV film)
The Assignment
2015 Fatal Memories (TV film)
Love, Again (TV film)
Signed, Sealed, Delivered: From Paris with Love (TV film)
Signed, Sealed, Delivered: The Impossible Dream (TV film)
2014 Bad City
Perfect Sisters
Til Death Do Us Part (TV film)
2013 Baby Sellers (TV film)
Concrete Blondes
Čupakabra (TV film)
Kyberválka (TV film)
Stalkers (TV film)
2012 Naprostá sebedůvěra
Rags (TV film)
Random Acts of Romance
The Music Teacher (TV film)
True Justice: Blood Alley (TV film)
2011 House, The
Zabijácká hora (TV film)
2010 Amazon Falls
Kouřová clona (TV film)
Patricia Cornwell: Posedlost (TV film)
Patricia Cornwell: V ohrožení (TV film)
Touha po pomstě
2009 Ruslan
The Farm (TV film)
2008 Ace of Hearts
Muka
Oko
Ztracená: Pravdivý příběh Delimar (TV film)
2007 Family Lost, A (TV film)
Normal
Odstřelovač
Ukradené diamanty (TV film)
2006 Budiž světlo
Canes
Holka jako já - příběh Gwen Araujo (TV film)
Let 93 (TV film)
Peklo z hlubin Země (TV film)
2005 Fighting the Odds: The Marilyn Gambrell Story (TV film)
Intelligence (TV film)
Norco: Pod palbou (TV film)
Stíny z lesa
Večer pro dámy (TV film)
Vražda na Presidiu (TV film)
Zpátky do školy
Zpověď kariéristky (TV film)
2004 Loučím se, děvče (TV film)
Pět starých známých (TV film)
2003 How It All Went Down
2001 Josie a její kočičky
Turbulence 3: Heavy Metal
2000 Trixie
1999 Late Night Sessions
Sweetwater (TV film)
1998 Nothing Too Good for a Cowboy (TV film)

TV seriály

2017 The Arrangement (TV seriál)
The New Narrative (S01E10)
2016 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Two Sane Guys Doing Normal Things (S01E08)
Fix Everything (S01E06)
Very Erectus (S01E05)
další epizody (7)
Shut Eye (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Pour Some Sugar, Zombie (S02E16)
The 100 (TV seriál)
Thirteen (S03E07)
Bitter Harvest (S03E06)
2014 Motiv (TV seriál)
Pro tebe zemřu (S02E13)
Continuum (TV seriál)
The Dying Minutes (S03E12)
3 Minutes to Midnight (S03E11)
Waning Minute (S03E07)
další epizody (4)
Hell on Wheels (TV seriál)
Life's a Mystery (S04E05)
2013 Cult (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Second Time (S02E13)
Second Last (S02E12)
Second Wave (S02E10)
další epizody (4)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Mlynářova dcera (S02E16)
2012 Vesmírná loď Galactica – Krev a chrom (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Za zrcadlem a co tam Walter našel (S05E06)
2011 Health Nutz (TV seriál)
True Heroines, The (TV seriál)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Vpád, část druhá (S01E20)
2009 Alice (TV seriál)
Assistants, The (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Život (S01E09)
Stav beztíže (TV seriál)
V (TV seriál)
2008 Psychopat z Green River (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Tajemství mumie (S03E05)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
4400 (TV seriál)
The Truth and Nothing But the Truth (S04E04)
2006 Krvavé svědectví (TV seriál)
Saved (TV seriál)
2005 Godiva's (TV seriál)
Mladí mušketýři (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
2004 Human Cargo (TV seriál)
Královská nemocnice (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Traffic (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Evoluce 2 (S07E12)
2003 Manželská krize (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Můj pokoj (S01E06)
Hvězdná brána (TV seriál)
Evoluce 1 (S07E11)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
2000 Big Sound (TV seriál)
Cesta vzhůru (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Viper (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace