foto

Jerry Wasserman

  • nar. 2.11.1945 (72 let)
    Cincinnati, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Woman on the Run (TV film)
2016 Little Pink House
Toni Braxton: Unbreak my Heart
2014 Feed the Gods
Střihač
2013 Cesta za spravedlností: Srdcová královna (TV film)
Cinemanovels
Legenda o vraždícím strašákovi (TV film)
Po proudu
2011 Everything and Everyone
Hangár 14
Proroctví zkázy (TV film)
Šílená hra (TV film)
2010 Paradox
Sins of the Mother (TV film)
2009 Alien Trespass
Memory Lanes (TV film)
Mstitel
Strážci - Watchmen
2008 Sight Unseen (TV film)
Tornádo nad New Yorkem (TV film)
2007 Blonďatá a blonďatější
Byla to ona (TV film)
Crossing
Mimzy
Nečekaný zločin (TV film)
2006 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes' (TV film)
Černé Vánoce
Let 93 (TV film)
Osudový dotek 2
Poslední dny planety Země (TV film)
Rodina na útěku (TV film)
The Entrance
Trapped Ashes
Vražda je tak snadná (TV film)
2005 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Mork & Mindy' (TV film)
Bob the Butler
Dlouhý víkend
Stíny z lesa
Vyjednávačka FBI (TV film)
2004 Já, robot
Klub zneuctěných (TV film)
2003 Little Brother of War
1st to Die (TV film)
2002 Právo v Los Angeles (TV film)
Sniper
2001 Heart Department, The (TV film)
Okouzlení vrahem
Vzhůru nohama
2000 Christina's House
Pohrdání (TV film)
Tajný agent
1999 Dítě evoluce (TV film)
Chladné klima (TV film)
1998 Circle of Deceit (TV film)
Dirty
Jedné horké letní noci (TV film)
Outrage (TV film)
Zelenáči na greenu
Zlatá horečka (TV film)
1997 Bláznivý týden (TV film)
High Stakes (TV film)
Intensity (TV film)
Mejdan v kuchyni
Nákaza (TV film)
Pan Magor
Their Second Chance (TV film)
Zraněná
1996 Když přátelství zabíjí (TV film)
Maska smrti
Mateřské instinkty
She Woke Up Pregnant (TV film)
Spravedlnost: Příběh Diany Kilmurové (TV film)
Unesli mi ženu (TV film)
1995 Akta X – Akta 2: Hnízdo (video kompilace)
Cyberjack
Freeman - plačící drak
Malicious
She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
Útěk ze zóny 14 (TV film)
When the Vows Break (TV film)
1994 Deník Evelyn Lau (TV film)
Heart of a Child (TV film)
Max
Na útěku (TV film)
Nevinná lež
Red scorpion 2: Zrozen k vítězství
Roommates (TV film)
Surové hry (TV film)
Tears and Laughter: The Joan and Melissa Rivers Story (TV film)
The Disappearance of Vonnie (TV film)
Trust in Me
Zrada a pomsta (TV film)
1993 Konečné odvolání (TV film)
Moje cudzie deti (TV film)
Přežít
Sherlock Holmes Returns (TV film)
The Only Way Out (TV film)
Zemětřesení na dálnici 880 (TV film)
Zlý neznámý (TV film)
1992 Crow's Nest
Ďábelská frekvence
Shame (TV film)
Still Not Quite Human (TV film)
1991 Tajemná schůzka
Útěk
1990 Sky High (TV film)
V časové tísni
1989 Cold Front
Kdopak to mluví
Moucha II
Penthouse, The (TV film)
Quarantine
1988 Red Spider, The (TV film)
Rukojmí pro vraha
Znásilnění
1987 Assault and Matrimony (TV film)
Stone Fox (TV film)
Vražedný stisk (TV film)
1986 Spot Marks the X (TV film)
1985 Ztráta paměti (TV film)
1984 Low Visibility

TV seriály

2016 You Me Her (TV seriál)
The Flash (TV seriál)
Invasion! (S03E08)
2013 Motiv (TV seriál)
Veřejný nepřítel (S01E05)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Doktorka Emily (TV seriál)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Yellow Fever (S04E06)
2007 Battlestar Galactica (TV seriál)
Dirty Hands (S03E16)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2005 Mladí mušketýři (TV seriál)
Reunion (TV seriál)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Inaugurace (S07E20)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
2000 Call of the Wild (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Pro strach uděláno (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Svatý kámen (S02E14)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Policejní akademie (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Profit (TV seriál)
Viper (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Horečka bílého světla (S01E05)
Marshal (TV seriál)
1994 Birdland (TV seriál)
M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Pod ochranným dohledem (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Excelsius Dei (S02E11)
Tooms (S01E21)
1993 Cobra (TV seriál)
Madison (TV seriál)
1992 Heights (TV seriál)
Muži v klobouku (TV seriál)
1991 Noční let (TV seriál)
Palace Guard (TV seriál)
Scene of the Crime (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
Nová dobrodružství Černého Bleska (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Bordertown (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
Top of the Hill (TV seriál)
Unsub (TV seriál)
1987 Airwolf (TV seriál)
J.J. Starbuck (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
New Adventures of Beans Baxter, The (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace