Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted chodí s dívkou, která mu přijde dokonalá. Vezme ji na večeři s přáteli, ale jim se na ní něco nezdá. Odmítají však Tedovi prozradit, co to je... (TV Prima)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má hodnocení za posledních šest dílů začínají vypadat jako jakýsi zvláštní rytmus- tři, tři, pět, tři, tři, pět. Osmá epizoda třetí sezóny mě každopádně velice bavila a bylo už taky načase. Zpočátku to vypadalo, že půjde opět jen o jeden ze slabších, vztahových dílů, tohoto dojmu mě ale tvůrci rychle zbavili a vystřihli svižnou a vtipnou záležitost, takže jsem se zase jednou mohl více rozhvězdičkovat. / Poučení: Nebuď otravný. ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlozvyky: Barney: Je prostě BOŽÍ! Ted: Upozorňuje ostatní na chyby, aby nebyli tak typicky hloupými amíky. Masrshall: Luxusní zlozvyk, tohoto člověka bych chtěl mít neustále poblíž! :D Lily: Prostě neumí zavřít pusu, to ale neumí ani Kristen Stewart a i tak je slavná. Robin: Je prostě blbka bez slovní zásoby. Pěknej díl, Barney prostě vždy dostane ostatní tam, kam chce! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osma epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Spoiler Alert" (Zvykanie na zlozvyky). Ted Mosby si našiel novú priateľku. Ako je to u neho býva, tak sa do nej hneď vášnivo zamiloval. Predstaví ju svojim priateľom. Tí si hneď všimnú, to čo Ted nevidí. Je neznesiteľne ukecaná. No postupne zisťujú, že i každý z nich má nejaký otravný zlozvyk. ***** ()

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama