Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted nechtěně, ale o to hůř urazí studentku se zvláštním jménem. A Barney se pokouší o dokonalou hru – sedm holek za sedm dní... (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štrnásta epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Perfect Week" (Dokonalý týždeň). Barney Stinson si dá záväzok, že behom siedmych dní sa vyspí so siedmymi ženami. Každý deň s inou. Chce zažiť dokonalý týždeň. No i pre takého playboya ako je on je to dosť náročné. Ted Mosby nechcene urazí jednu zo svojich študentiek, keď si začne robiť žarty z jej nevšedného mena. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A sinusoida pokračuje, protože kvalita tohoto dílu šla proti tomu předchozímu zase dolů. Barney ve čtrnácté epizodě úspěšně pokračoval ve své cestě za venerickou chorobou, Ted byl opět typickým Tedem, takže všechno řádně ztedizoval, ze zubní hygieny se mi trochu zvedal kufr a Lily byla zase za totální pí... Ne, takhle ne, nechal jsem se unést. Malé monstrum opět dostálo své pověsti a potvrdilo svou pozici mé nejvíc nenáviděné postavy. / Poučení: Za žádných okolností se nestaň kazišukem. ()

Wyrdas odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážně založit ústřední vtip dílu na fekálním humoru? To už spadli tak hluboko? Dokonce i Barney jede jen na výpary. Žel, Lily jede svou typickou roli prudiče kazivtipa na plné pecky. Tede, Ty máš na víc (i když ne o moc)...tohle byl určitě jeden z nejslabších dílů, rozhodně jeden z mála, u kterého jsem se cítil trapně. ()

Reklama

Reklama