Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidé stvořili svého zabijáka. Když se na neobydleném ostrově v Pacifiku zhroutí přísně tajný program na vývoj vojenských robotů, je vyslán tým vojenského námořnictva, aby je našel a „zastavil". Není to však tak jednoduché! Jakékoliv narušení svého teritoria berou jako útok a brání se. Jsou naprogramováni, aby měli své území pod kontrolou, a to i za cenu smrti... (Intersonic)

(více)

Recenze (122)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mě vůbec nebavil. Při jeho sledování jsem si musel otevřít láhvinku něčeho silnějšího, abych tu hrůzu vůbec přetrpěl do konce. Naprosto otřesné efekty, hudební doprovod nulový, herecké výkony to samé. Alespoň, že to prostředí ušlo- jinak bych to asi nepřežil. Jde o jeden z nejhorších sci-fi filmů, který jsem kdy viděl. ()

Virusman666 

všechny recenze uživatele

Dávám tomuto lehce nadprůměrnému sci-fi hororu nejvyšší hodnocení jen protože je zde silně podhodnocen, jinak by to popravdě musely být ***(silnější)... Teda povím vám lidi, že jste se od pádu komunistů pěkně zmlsali, kdyby jste zažili sovětské filmy na obou fungujících programech ČT za socialismu, také by jste se asi divili, co dokážete dnes zavrhnout za filmy.... ()

Reklama

Šakal

všechny recenze uživatele

Hodnotit mi nepřísluší (viděn pouze úvod), ale pokud bych to vzal čistě podle prvních 5min, tj. tomu, co předcházelo titulkům, je to buď za čistokrevných 5* nebo rizí odpad. Přičemž JÁ osobně bych se moc přimlouval za první (5*) variantu. Takhle komplexní slepenec exkluzivně přehrávajících „hereckých“ výkonů, laciných digitálních triků, za které by se (ne)musel stydět an(i) KingKong z roku 33 a odstrašujících dialogů nebývá každý den člověk svědkem. Tohle jednoduše nemůže být myšleno vážně a je potřeba k tomu tak přistupovat. Já se (alespoň těch zmiňovaných 5 min) královsky bavil. P.s. otázkou ovšem zůstává, jestli by mě ten permanentní úsměv na tváři vydžel i zbylých 85min, kdybych např. zjistil, že JE to myšleno vážně.... ()

jonyyy odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi podobné jako invaze světů. Znechucený jsem už byl od samého začátku, kdy voják vystřelil z pistole zhruba 50x !!NEPŘEHÁNÍM ani NEZVELIČUJU!!! bez vyměnění zásobníku. Hned další scéna, když je voják schovaný s doktorkou pod kamenem a jde kolem robot, který si jich vůbec nevšimne a jde už od nich pryč, voják pronese..já vyběhnu a vy doktorko utíkejte..tak je zabije nakonec oba. A taky pro mě byla těžce nepochopitelná ta úplně poslední scéna se zneškodněním posledního robota pomocí blesku. Já mám tyhle filmy rád, ale toto byla opravdu slátanina. Jindy bych možná dal jednu a možná to ještě změním - zatím 10% - odpad! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jeden z nich mne videl a jen tak prosel tak sem usoudila ze maji na praci dulezitejsi veci nez nas zabijet! Wynorski proste kasle na vsechno a jede si dal svou nekompromisni trash ligu a mne se i tenhle kousek libil natocil uz sice i lepsi veci i tak je to porad velka sranda navic zabari z Asylum by si z toho meli vzit mustr jak se toci filmy s minimalnim rozpoctem triky opet slusne sice ti roboti trochu evokuji valku svetu ale to je detail par hlasek opet velmi hutnych z nichz nejlepsi je ta na konci cekaj na nas suchy saty a teply jidlo neco co ty stroje nedoceni: oni se vrati z jine laborky v jiny cas nezvratne se uz nezmeni to zni az zlovestne a schvalne na jaky film je to asi odkaz hm? Jim se toho proste neboji a vy vsichni chytraci co nepoznate kvalitni spatny film dete do haje zelenyho mam chut na protest demonstrativne soupnout vsem Wynorskiho filmum 5* ale na druhou stranu zase spetka objektivity ve mne jeste zbyla takze zustanu u standartniho hodnoceni nazdar kritici kdyz vite dopredu ze to bude sracka tak na to nekoukejte! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Film je natočen na motivy knihy "Shockwave", kterou napsal Bill Monroe. (Terva)
  • Veliteľ komanda sa na adresu helikoptéry vyjadruje, že je to Huey, čo je prezývka pre jednorotorový stroj UH-1, na scéne sa však zjaví dvojrotorový CH-47 Chinook. (beso74)
  • Hoci sú vojaci záchranného tímu označovaní ako príslušníci US Navy SEALS, vojenské hodností, ktorými sa oslovovali (napr. kapitán a major), sa používajú v jednotkách ako US ARMY, Air Force a Marine Corps. (beso74)

Reklama

Reklama