Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Napínavý příběh podle románu Vzkříšení od Williama Valta.
Katherine Roshak je profesorkou psychiatrie s velmi slibnou kariérou. Vše se ale obrátí vzhůru nohama po několika zvláštních setkáních s matkou, která před čtyřmi lety spáchala sebevraždu.
Katherine se vydává do Pensylvánie, kde je její matka pohřbena. Na místě ale najde jen prázdný hrob. Požádá o pomoc Dominica Delaserru, protřelého policistu, který ale příběhu nevěří. Ovšem jen do chvíle, kdy lidé kolem začnou umírat.
Katherine a Dominic si slíbí, že záhadu rozluští, i kdyby to mělo být to poslední, co v životě udělají. Netuší jak blízko smrt skutečně obchází. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Hugomil odpad!

všechny recenze uživatele

Téměř mrtvý jsem byl skoro já sám při sledování této absolutní nudy. Přiznám se, že mě nalákala přítomnost Shannen Doherty v hlavní roli, jelikož jsem ji od dob Beverly Hills 90210 neviděl. A už ani nikdy vidět nemusím. Příběh mladé doktorky, zkoumající vše o dvojčatech, které zemře matka. Po čtyřech letech se jí matka znovu zjevuje. K zjištění pravdy proč tomu tak je, ji dopomáhá policajt z předměstí. Nuda, hloupé dialogy, nuda, ještě hloupější scénář a zase nuda. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Svatá prostoto! 8-o . . . Paranormální jevy? Nene, panenormální blábol! . . . "Nikdo ti nemůže pomoct...", laškuje s Katkou >tajemná moc< a aby toho nebylo málo, hned... Ne - to už bych spoileroval a ještě někomu pokazil silný umrlecký záshitek... :-] . . . Nevím, jaký je román (i když námět to nepochybně zajímavý byl - spíše však jako krimi), každopádně ten film je - bez ohledu na obsah (byť i s tolerancí nutnou v rámci žánru!) - už čistě formou neuvěřitelně toporný a blbý - po všech stránkách, už scénářem a logikou děje, režijně, kamerou, herecky i v dialozích (např. perla - policajt zatýká svého kolegu - hlavního >hrdinu< - ejhle! - a dí: "Zatýkám vás jako důležitého svědka" ! - fakt! 8-))) - prostě debilita od ničeho k ničemu a nic tomu nemůže pomoct. A u toho závěru (nevykecám... :o) jako z nějaké trapné duchařské parodie už jsem řval a byl téměř mrtvý smíchy... Tohle není >béčko< , to není horor a vpodstatě ani thriller, to je prostě (místy až nechtěně komická) nechutná sračka! Škoda více slov a energie... - - - P.S. Docela zajímavé je se mrknout na ty zdejší nicky se čtyř a pětihvězdičkovými hodnoceními. Nemůžu se zbavit dojmu, že u valné části z těhhle mudrlantů jde o nějakou mrdketingovou hru níže zmíněného distributora... Stačí totiž zde na ČSFD trošku sledovat jím vydávané shity a jejich (často dopředu) překvapivý rating a jeho strůjce... :-( - - - - - (Poprvé viděno a s přemožením dohleděno snad v nějakém téměř umrtvení mysli 22.2.2009 na dvd - mimochodem výplodem to firmy DVD EDICE i čistě technicky mimořádně nevalné kvality, s na přebalu disku uvedeným formátem 16:9 - leč ouha, nakonec vás čeká jak je u tohohle >výrobce< vůbec zvykem ořez na 4:3! - komentář zde téměř znechucený jako druhý - 22.2.2009) ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Je to sice neskutecne Ccko, ale za to se spravne zahrobnim feelingem. K tomu se navic sem tam ozvaly tezce prekompresovane a zreverbovane 80's drums a hned bylo veselo, to ze se k tomu filmu vubec nehodily je vec jina. Brenda Walshova by se zejmena v prvni pulce se svou minisukni a sackem skvele hodila do pornofilmu, ale jakmile zacne mluvit a "hrat", tak je zle, uz chapu, proc ji vyhodili i z BHcka. Jinak to ale celkove nebylo az tak tragicke. 4/10 ()

antragus 

všechny recenze uživatele

Nechlastal jsem ani jsem si nic nešňupl, dávám tomu 3,5, no a protože tady zaokrohluju nahoru, tak holt 4 hvězdy. Ale je mi jasné, že tam jsou kiksy, které by stály za pár pěstí někomu z tvůrců. Začneme od konce, závěrečná scéna s lopatou samovolně zahrabávající hrob byla totálně mimo mísu, naprostá blbost, špatný vtip. Shodilo to důstojnost celého filmu o pár řádů. Jinak přibližně od poloviny celkem předvídatelné rozuzlení taky nepřidávalo. A česká kosmetická vada - minimálně v dabingu DVD edice musel mít překladatel angličtinu maximálně na základce, možná ani to ne. Jak jinak si vysvětlit toporný překlad některých vět, který byl často evidentně slovo od slova? Jo a ještě PS: Z čeho, kurva, v Americe odlívaj ty rakve, že vypadají i po 4 letech v zemi, jakoby ji tam právě položili? ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Od tohodle jsem nic moc nečekal a velice mě to překvapilo. Mladá Katherin psycholožka začne vídat svojí matku, která před 4 roky spáchala sebevraždu. Vydá se podívat se na její hrob zjistí , že se hrob nejspíš propadl a tak nechá vykopat rakev , ale ta je prázdná. S pomocí policajta Dominica, s kterým se posléze (jak jinak) zblíží se snaží přijít na to proč se to děje. Nebot jí někdo zapalí koupelnu a začínají umírat lidé. Vše to má velice krásnou ponurou atmosféru a zvlášt poté ,kdy se zjistí ze šperků ,které jsou nalezeny v kostele kde se máma opět zjevila, že skutečně pochází od osoby co je nejmím 4 roky mrtvá. Pak přichází zajímavá pointa, kterou by asi nikdo nečekal, jenže né všechno je jasné, něco nadpřirozeného tam přece jenom je. Tohle patří k tomu povedenému co se v daném duchařském stylu natočilo. herecké výkony jsou dobré a atmosféra rovněž. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno