Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neprůbojná Olivia je bývalá učitelka, která pracuje jako uklízečka, Franny je bohatá žena v domácnosti, Christine úspěšná televizní scenáristka a Jane módní návrhářka. Ačkoli každá jiná, jsou už od střední školy nejlepšími kamarádkami a s výjimkou Franny se každá z nich právě potýká s osobní krizí. Olivia je věčně bez peněz, nemůže zapomenout na bývalého ženatého milence, a navíc uvízne ve vztahu se sobeckým Mikem. Manželství Christine se po měsících nekonečných hádek rozpadá a Jane prožívá hlubokou krizi středního věku, která se projevuje nejen věčnou podrážděností. Existuje něco, co by jim mohlo pomoci jejich potíže vyřešit? (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, ani nevím proč jsem se na to dodíval. Možná proto, že jsem poslednich 30 minut zároveň kontroloval poslední zápas na mém lístku v tipu, nebo proto, že jsem chtěl vědět, jak dopadne "gej manžel" (jediná skvělá postava v tomhle depresivním snímku). (btw vyhrál jsem, jestli to někoho zajímá ;-)) ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Tohle nema s komedii naprosto nic spolecneho. Pohled do zenske mysli muze byt extremne chaoticky depresivni zazitek, s nemalym potencialem hrozby neskutecne nudy a nezazivnosti. Tady se navic jedna o analyzu internich demonu hned 4 zen, kde jen marne patrate po tom, ktera z nich ma tragictejsi zivot. Cele to tak nejak zachranuje tradicne sympaticka Jennifer Aniston, ktera ma paradoxne ze vsech situaci nejhorsi, ale zvlada to s psychicky prijemne uklidnujicim pristupem. Zklamani pro me bylo ne uplne optimalni vyuziti nastineneho financniho tematu. Precijen od neceho s nazvem "Friends with Money" bych ocekaval detailni rozbor hysterickeho vztahu zenskeho mozku k penezum, kam az je schopna zena kvuli penezum zajit atd. To tady ale dostalo naprosto minimalni prostor, takze tenhle film vlastne klame nazvem, coz je nefer. 3/10 ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ano. Jsem rozežraný telvizní konzumet, co samou roztažeností neví co by a který má potřebu se vyjadřovat ke všemu, tedy pokud se to týká filmových komentářů. Takže se musím samozřejmě vyjádřit i k tomu to filmu. Na mě nijak zvlášť nezapůsobil, i když někomu by mohl pomoci jako taková malá berlička ve východisku z krize. Člověk nikdy neví a když se nad tím vším zamyslí, tak vlastně proč ne.Škoda, že tu není absolutně nic, čemu bych se jako obyčejný a prostý divák měla (mohla) zasmát. Poslední dobou mám taky pocit, že Jennifer Aniston je všech filmech stejná. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak vás už trošku omrzeli tie vážne drámy s témami, ktoré ťažia človeka nejeden deň, tak toto je ideálna oddychová alternatíva. Film má veľmi rozmanité, inteligentné a nápadito pútajúce charaktery postáv, ktoré stihnú však len zaujať, pretože priestor, ktorý by potrebovali tvorcovia na ich poriadne spracovanie jednoducho nemôže byť osemdesiat minút. Vlastne sa jedná len o každodenné problémy mierne (ne)obyčajných ľudí, ktorých by sa dali natočiť tisíce. Ale keby vyzerali napríklad aspoň takto, nemal by som až také veľké výhrady. 65%. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Čtyři zoufalé ženy a jejich životní peripetie... Přes slibné herecké obsazení (včetně účinkování Frances McDormand) se žádná hlubší sonda do života nekoná. Jde o veskrze průměrný film s podobným levelem a promarněným potenciálem jako Čtyři opuštění muži. Ztraceno v překladu, zapomenuto ve scénáři, nenalezeno v režii. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles. V době natáčení filmu zde byla nejdeštivější zima vůbec. Restaurace, kde mají Mike (Scott Caan) a Olivia (Jennifer Aniston) rande naslepo, je Fred 62, též v L.A. Dalšími natáčecími místy byly New York a Kalifornie. (SONY_)

Reklama

Reklama