Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neprůbojná Olivia je bývalá učitelka, která pracuje jako uklízečka, Franny je bohatá žena v domácnosti, Christine úspěšná televizní scenáristka a Jane módní návrhářka. Ačkoli každá jiná, jsou už od střední školy nejlepšími kamarádkami a s výjimkou Franny se každá z nich právě potýká s osobní krizí. Olivia je věčně bez peněz, nemůže zapomenout na bývalého ženatého milence, a navíc uvízne ve vztahu se sobeckým Mikem. Manželství Christine se po měsících nekonečných hádek rozpadá a Jane prožívá hlubokou krizi středního věku, která se projevuje nejen věčnou podrážděností. Existuje něco, co by jim mohlo pomoci jejich potíže vyřešit? (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

K.B.L. 

všechny recenze uživatele

Jsem docela překvapená z nízkého hodnocení filmu. Podle mě by si zasloužil minimálně 70%... Líbila se mi myšlenka, strohost, ironie a suchost humoru. Podle mě se jedná o neobvyklý film, který je hodně depresivní (opomenu-li nadsázku). Navíc parádně obsazen. Jenom je-li tu někdo vnímavější, jak já, mohl by mi prosím sdělit (nejlépe do pošty), proč ten chlap smlouval s Jennifer Aniston o ceně za uklízení?? Já to z toho závěru prostě nepochopila.. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Na tomhle komentáři nechám asi celou svou upřímnost a reálný pohled.Jennifer Aniston mě nepřestává překvapovat a kromě filmu ZKUS MĚ ROZESMÁT je tento film ZBOŽŇUJU PRACHY podle mě její nejpřibližovací film ke všední realitě.Jennifer Aniston tu hraje bývalou učitelku která žije sama zahlcena vzpomínkami na bývalého partnera a jako novou práci si zvolí uklízení domů solventních klientů,ale tato práce nepadne do oka jejím snobským přátelům kteří naoko žijí spořádaným životem,ale ve skutečnosti si nedokázali zamést před vlastním prahem.Líbí se mi že si Jennifer za každých okolností zachovává svou důstojnost,své pochopení pro ostatní i když ona je sama zklamaná a partnersky osamělá.Když jde na charitativní večer s chlápkem u kterého uklízela tak jí prozradí že on nepracuje protože je bohatý a Jennifer konečně najde někoho né jen do počtu,ale k sobě chybějící článek ke svému štěstí.Závěr měl smysl a moc jsem jí přál ten triumf kde nakonec trumfla společensky všechny své snobské přátele kteří nevěděli do čeho dřív investovat svoje prachy zatímco ona uklízela nepořádek za pár dolarů.Dávám 4* za obdivuhodnou a nezkreslenou ukázku reality. ()

Reklama

villon17 

všechny recenze uživatele

Ňák nevim, co přesně mám napsat, pže film ve mně zas tak moc nezanechal, neměl nijak zvlášť úžasnou zápletku, přesto vzbuzoval různý pocity. Přes pocit soucitu, neúspěchu až k radosti, která se tu a tam objevovala. Jinak ale snímek vzhlížel poněkud depresivně. Aniston jako "pouhá" uklízečka vedle svejch údajnejch kamarádek, který pomlouvaly jednu druhou, a to obzvlášť v autě po cestě ze společnejch akcí. Až zoufalý mi přišly Jenniferiny snahy zlepšit si život, jako například oblíct se do uklízečskýho dárku od jejího dohozenýho přítele, kde se předváděla s očekávánim sexu... ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Čtyři kamarádky ve středním věku, tři z nich se nudí se svými bohatými manžely a ta čtvrtá sama se sebou. A všechny jsou zhnusené, nešťastné, zklamané. „Mám pocit, jako by mě už nic pěkného nemělo potkat ..... v tom mém báječném životě“. Velmi hořké a jak koukám prý komedie?! No možná, když se Jane, na dobročinné akci, zadívá na svůj poloprázdný talíř se slovy „ Není to trochu málo za tisíc dolarů?“, tak to by mohlo mít něco společného s komedií......ne ani to ne. Mám ráda „ukecané“ filmy, mám ráda Frances.M. i Catherine K. a Jennifer A. mě konečně přesvědčila, že už by bylo načase pustit si seriál „Přátelé“. Přesto poslepovat ty 4 * mě stálo jisté úsilí. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Tohle nema s komedii naprosto nic spolecneho. Pohled do zenske mysli muze byt extremne chaoticky depresivni zazitek, s nemalym potencialem hrozby neskutecne nudy a nezazivnosti. Tady se navic jedna o analyzu internich demonu hned 4 zen, kde jen marne patrate po tom, ktera z nich ma tragictejsi zivot. Cele to tak nejak zachranuje tradicne sympaticka Jennifer Aniston, ktera ma paradoxne ze vsech situaci nejhorsi, ale zvlada to s psychicky prijemne uklidnujicim pristupem. Zklamani pro me bylo ne uplne optimalni vyuziti nastineneho financniho tematu. Precijen od neceho s nazvem "Friends with Money" bych ocekaval detailni rozbor hysterickeho vztahu zenskeho mozku k penezum, kam az je schopna zena kvuli penezum zajit atd. To tady ale dostalo naprosto minimalni prostor, takze tenhle film vlastne klame nazvem, coz je nefer. 3/10 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles. V době natáčení filmu zde byla nejdeštivější zima vůbec. Restaurace, kde mají Mike (Scott Caan) a Olivia (Jennifer Aniston) rande naslepo, je Fred 62, též v L.A. Dalšími natáčecími místy byly New York a Kalifornie. (SONY_)

Reklama

Reklama