Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (396)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná blbina. Trochu to sice drhne, když začne Uma Thurman vyvádět, ale i tak se pouze její zásluhou přikláním ke třem hvězdám. Způsob natáčení sice může místy působit béčkové, ale vlastně si to ani na žádný velkofilm nehraje a paradoxně mi to ve výsledku vadí mnohem méně než celá řada novodobých politicky korektních děl. 53% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zatraceně, když vidím, tu záplavu dvoj a troj hvězd, skoro se za své hodnocení stydím, ale co. Bavil jsem se a mám slabost pro Umu a Annu. Pár originálních nápadů (žralok 4ever :-)) a hned z toho máme (teda, soudě podle hodnocení ostatních jen mám) příjemnou komedii. Pro sobotní večer jako dělanou. A teď do fronty a hop hop na mě těma šutrama… :-) ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Běžné komerční zboží, které by mělo na víc, kdyby na něm zapracoval kvalitnější scénárista a režisér. Námět totiž vůbec není marný a konec konců ani některé vtípky z první části filmu nejsou k zahození. Takhle je to jen jeden z dlouhé řady snímků, které se snaží nalákat na hvězdu v hlavní roli a podpásový humor. Celkový dojem: 25 %. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Trochu slabší komedie, než sem očekávala... A popravdě bych se na ni ani nekoukla, kdyby v tom nehrála Uma Thurman - která je jako vždy charismatická a sexy. Luke Wilson mi přijde uplně mimo a celkově to mělo pomalejší tempo a za každou cenu film chtěli natáhnout na hodinu a půl. Mám sice ráda, když jsou ženský superhrdinky - ale tohle bylo opravdu přehnaný ! To je i na mě moc. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ale ušetríš za parkovanie.“ Zlý sen. Snáď EŠTE horšie, ako Moja krásna čarodejnica s Nicole Kidman. Za iných okolností talentovaní a zaujímaví herci sú tentoraz záhadne nesympatickí, výprava z Priateľov, triky ako z roku 1994, zápletka dobrá (čo sa stane, ak dáte košom babe, ktorá je v skutočnosti komiksová superhrdinka?) ale úplne neprepracovaná a za hodinu a pol (v skutočnosti to vyzerá ako 240 minút, jedným slovom utrpenie) ma pobavila JEDINÁ vec (nechutne digitálny žralok, ale čert to ber, aspoň je to dobrý nápad). Niektoré filmy sú snáď nejakým trestom alebo čo. Keď v záverečných titulkoch uvidíte človeka, ktorý kedysi režíroval veci ako Krotitelia duchov, možno vám začne byť smutno. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie trvalo zhruba jeden mesiac. (Greenpeacak)
  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)
  • Internetová stránka (professorbedlam.com), kterou zmiňuje dr. Bedlam, ve skutečnosti vede přímo na oficiální filmovou stránku Foxu. (HappySmile)

Reklama

Reklama