Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina turistov sa rozhodne stráviť noc strašidelnou plavbou po bažinách New Orleans. Legenda hovorí, že tam straší duch Victora Crowleyho. Victor Crowley sa narodil zdeformovaný, deti sa mu posmievali a preto bol neustále zavretý v dome. Jeho otec sa vraj raz pomiatol a rozťal mu tvár sekerou, čím ho zabil. Po tom, čo loď uviazne, sú výletníci donútení vyjsť na breh a už čoskoro zistia, že to možno nie je iba legenda, ale že sa to naozaj stalo. A možno nie úplne tak, ako im to povedal sprievodca. Je však jasné, že nie všetci sa dožijú rána. (pivo)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (197)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

No to byla zase jednou pitchovina.Je mi jasný, že to tvůrci tvořili s nadsázkou a dělali si z toho prdel, ale i to se musí umět.Vůbec mě nezaujal příběh, lokace New Orleans přímo nesnášim, obsazení taky žádnej zázrak, hlášek málo a vtipných ještě míň, zrůda na píču, prostě zdeformovanej hnusák.Škoda, že se tomu tvůrci nepokusili dát aspoń trochu nějakou atmosféru, nebo tam našroubovat víc vtipných, nebo aspoň zábavných scén.Ještě že to vykosování je aspoň trošku sranda, vraždy se fakt povedly, krve bylo dost a koziček taky.Přemejšlel sem o 3*, jenže ten debilní konec mě akorát nasral.Taková kokotina na jedno podivání s rychlo posuvem, která měla teda určitě navíc.Dvoiku fakt vynechám.45%. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Příběh scénář i postavy jsou taková sračka že to sand víc už ani nejde. Lekaček jen pár a ještě síleně vycucanejch z prstu, ale celkem fungujou, nicméně, to co tam Adam Green předváděl při zabíjaní, to je teda šílenej masakr, takovou skvělou lahůdkovou prácičku se sekerou, lopatou nebo kotoučocou pilou nebo co to bylo, to bych hledal dlouho a možná bych nikde jinde nenašel. spousta naprosto cyber ultra giga brutálních záběrů, rozčtvrcování, trhaní, usekávání, či ukrucování hlav a to ani nemluvim o trhání končetin, to mi po tomhle filmu přijde jako celkem běžná záležitost a Adam Green má ještě zřejmě nějakou úchylku na házení kýblů krve na stromy, protože to tady předvádí docela v hojným počtu. Škoda jen, že jinak je film fakt strašná sračka ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Už předtitulková scéna s Robertem "Freddy Kruegerem" Englundem a titulková sekvence v podobě songu Marilyna Mansona "This Is The New Shit!" napoví, komu je HATCHET primárně určen - fajnšmejkrům. Totálně zhovadilý humor zkombinovaný s dějem ala FRIDAY THE 13TH, dokonce i hlavní postavu hraje sám několikanásobný představitel "Jasona Vorheese" Kane Hodder. K tomu se tu mihne Tony Todd, který tu má podobný opodstatnění jako jeho postava ve FINAL DESTINATION. Nepostradatelný čubky jsou samozřejmostí, míra splatteru je maximální, míra debility smrtelná, míra tromáckýho gore nehorázná. Není to tak vychytaný a zábavný jako HOBO WITH A SHOTGUN, ale jako pocta subžánru je to uspokojující. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Bene dostal po ôsmych rokoch kopačky od svojej priateľky. Jeho kamošovi Marcusovi to však nie je ľahostajné a tak chce aby sa odreagoval na poriadnych párty s mladými kočkami. Bene však o ženskú spoločnosť nestojí. Chce podniknúť niečo, čo ho donúti nemyslieť na svoju bývalú lásku. Podnikne teda spolu s kamošom nočný výlet na strašidelné močariská. O bažinách v New Orleans traduje tajomná legenda. Od detstva zohavený Victor Crowley, ktorý pred niekoľkými rokmi tragicky zahynul za Halloweenskej noci nemá zľutovanie s nikým kto sa priblíži k jeho domu. S nikým! Jednorázová zábava lepšieho priemeru, ktorá ponúka skutočne výborné gore.Film je navyše doplnený o pár vtipných scén či dialógov - 60% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hatchet není bůhvíjak dobrým hororem, stejně jako není bůhvíjak dobrou komedií, ale dokupy to působí celkem fajn a konzistentně, kdy na jedné straně se dočkáme spousty levného gore a béčkových masek, na straně druhé je zde postaráno o humor líp než dobře a spousta zábavných postav drží tuhle linku nad vodou. Neurážející slasherové béčko, které není úplně můj typ filmu, ale díky humoru si udrželo mou pozornost. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (11)

  • Pri pohľade na náhrobky na cintoríne je možné vidieť mená Sarah Elbert a Cory Neal (producenti filmu) a Adam Green (scenárista a režisér). (beso74)
  • Ve filmu ukáže prsa celkem 14 dívek. (LION-MR.T)
  • Efektář a příležitostný režisér John Carl Buchler, který je odpovědný za efekty a který ve filmu ztvárnil malou roli rybáře, pracoval s Kanem Hodderem také na snímku Pátek třináctého 7 (1988). (LION-MR.T)

Reklama

Reklama