Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Idylické městečko Rockwell Falls budí na první pohled dojem ráje na Zemi. Ale když federální vyšetřovatel Steve Kady (Jeremy Sisto - Skrýš) do města přijíždí, aby zjistil, proč se tu už sto let nemění počet obyvatel, brzy objevuje, co se pod dokonalým povrchem opravdu skrývá. Kady se zaplétá do zvrácené spleti náboženských vášní a puritánské tradice, ze které se dosud nikomu nepodařilo uniknout. A tak v tomhle strhujícím a napínavém thrilleru musí Kady buď najít cestu ven – nebo zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (126)

wafc 

všechny recenze uživatele

Film s Fredem Durstem jsem, jakožto dlouholetý fanoušek Limp Bizkit, musel vidět. A překvapivě jsem nebyl zklamán. Fred se ukázal jako velmi dobrý herec. Ovšem nejen on... Film jako takový nenabízí nikterak originální téma, přece jen filmů založených na podobné bázi najdeme stovky. Tento ale vyniká. Jeremy Sisto zvládá svou roli naivního sčítače lidu bravurně a všichni ostatní ho zdatně doplňují. Až na značně frustrující konec filmu jsem poněkud překvapivě hltal každičkou vteřinku a tak dávám čtyři hvězdičky, i když je pravda, že jedna je za Freda. :)) ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Wau, musím uznat, že jsem byl celkově překvapen pointou a příběhem, nečekal jsem, že by mě to mohlo až tak bavit. Film není moc horor, spíše kvalitně odvyprávěný thriller, který nešetří skvělými postavami, dialogy a zvraty. Pokud se Vám líbí vidláci, divní lidi a mysteriózní místečka, je tento film právě pro Vás. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak tohle na mě dojem neudělalo. Podivná vesnice udržující po desetiletí stav populace na čísle 436 a sčítací komisař, který se tomu všemu snaží přijít na kloub sice nebyl nápad k zahození, ale forma byla značně uspávací a to i přes celkem sympatické obsazení. Hororových či napínavých scén jsem se také nedočkal, takže 20% je maximum, co jsem ochotný dát. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka nápadu pointy v deji je film veľmi originálny. Čo je horšie a teda aj podstatnejšie, nápad je pomerne zle spracovaný, dovolím si tvrdiť, že s prepracovanejším scenárom to mohlo byť prekvapenie roka. Horrorové scény sú tu len ako doplnkový sortiment, ale samotnej thrillerovej časti veľmi napomáhajú. Počas celého trvania sa striedali pasáže, ktoré boli výborne vymyslené a dotiahnuté s tými úplne chabými a nedomyslenými. Dosť som bol zmätený z Freda Dursta a ešte stále neviem, čo si mám o ňom myslieť, ale to čo zahral tu, a to teda zahral, by som od neho nečakal a nepovedal by som nie ani ďalšiemu jeho hereckému výstupu. 65%. ()

Matros 

všechny recenze uživatele

,,Zločinnost nula v Rockwell Falls" --------- ano a proto tu mají šerifa a dva policisty. Asi by mi to bylo dost divné, ale hlavnímu hrdinovi to přišlo nejspíš normální. Pro začátek bych řekl, že tohle není horor. Určité prvky hororu tu jsou - festival (snížení počtu obyvatel) a možná ještě ,,děsivé" sny. Připočtěte k tomu prostřelenou hlavu a pár pomatenejch lidiček (jedna stará babka byla fakt děsivá) a horor vám to dohromady stále asi nedá. Ale musím říct, že thriller je to solidní. Idylická krásná vesnička, hudba přesně ladící k tématu, rostoucí tísnivá atmosféra. K záporům bych řekl toto: Děj se táhne tááákhle pomalu a na první pohled je vidět podobnost s Vesnicí nebo s 2001 maniaků. Avšak jak jsem řekl, jako thriller je to solidní. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Pri večeri u rodiny Lovettovcov si Courtney (Charlotte Sullivan) predtým, ako vstane, s tanierom v ruke prehrabne vlasy, ktoré si upraví za ucho. Po strihu vstáva s tanierom v ruke a vlasy má opäť normálne spustené. (Lukoh)
  • Ve scéně, kdy šerif (Jeremy Sisto) přijede ke sčítacímu komisaři, zaparkuje auto přímo před jeho vozidlem. Když se však po chvíli vrací k autu, stojí o několik metrů dál. (Lumberjack)

Reklama

Reklama