Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Idylické městečko Rockwell Falls budí na první pohled dojem ráje na Zemi. Ale když federální vyšetřovatel Steve Kady (Jeremy Sisto - Skrýš) do města přijíždí, aby zjistil, proč se tu už sto let nemění počet obyvatel, brzy objevuje, co se pod dokonalým povrchem opravdu skrývá. Kady se zaplétá do zvrácené spleti náboženských vášní a puritánské tradice, ze které se dosud nikomu nepodařilo uniknout. A tak v tomhle strhujícím a napínavém thrilleru musí Kady buď najít cestu ven – nebo zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (126)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Popravde, čakal som, že žánrové zaradenie bude asi v poradí mysteriózny/drama/thriller a miesto toho tu čítam horor a thriler... Horor to nie je ani omylom, i keď o desivú atmosféru je postarané. Malé mestečko, v ktorom vládne vyššia moc nad životom obyvateľov a návštevníkov je geniálna myšlienka na filmové spracovanie a pozorovať, ako sa vydesení mešťania snažia do bodky dodržiavať nemenný populačný limit, je veľmi zaujímavé. Niektoré postavy sú vynikajúco napísané a zahrané, najmä sympatický zástupca šerifa. Veľmi dobre. P.S.: Prvá polhodina bola pomerne zúfalá a niektoré zábery pôsobili až príliš lacne, ale našťastie takých bolo naozaj málo. ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že tento film ma veľmi milo prekvapil... Od kanadských thrillerov nemám nikdy veľké očakávania... čakal som niečo na štýl Pach Krve resp. Hory mají oči... Atmosféra veľmi slušná, zápletka taktiež. Jediné čo tomu filmu vyčítam je priehľadnosť. Vždy viete čo bude ďalej... (až na pár momentov). Cekovo spokojnosť. Doporučujem ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Všetko začína v pohodičke, keď sčítací komisár Steve Kady prichádza do malého mestečka, niekde uprostred Kansasu. Čoskoro zistí, že v pokojnom, malebnom malomeste Rockwell Falls nie je niečo v poriadku. Počet obyvateľov je pevne stanovený na štyristotridsaťšesť občanov. Tak to musí byť zachované naveky, aby bol udržaný kľud a rovnováha. Kto raz strávi noc v tomto meste, ten ho už nikdy živý neopustí. Podarený, kanadský, sektársky horror so silne Kingovskou atmosférou. *** ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řek, tak sem čekal trochu víc. Téma neni nic novýho a proto zamrzí, že se MacLaren nepokusil o nějaký oživení, v podstatě to je celkem nuda, vzpomínám si jen na pár lehce napínavých scén, ale fakt jen lehce a bohužel na žádný originální smrti, ono tam vlastně ani moc mrtvol nebylo. Jediný kvůli čemu jsem aspoň trochu rád, že jsem to viděl, je pěknej konec, jinak kde nic tu nic ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Číslo vládne vesmíru. O tom se přesvědčí Steve, když coby sčítací komisař přijede do městečka, v němž se po dlouhou dobu počet obyvatel nemění. A protože je Steve šťoural, tak záhadu odhalí, což se mu přirozeně stane osudným. Kdo je zvědavý, může dopadnou mnohem hůř, než že bude jen starý. A protože Steve není psycholog, chová se jako slon v porcelánu. Jasně, chce konat dobré skutky, jenomže neví, že každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán. V některých momentech připomíná film 2001 maniaků, jen pohnutky obyvatel jsou zde jiné. Konec lehce očekávaný a logický. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Pri večeri u rodiny Lovettovcov si Courtney (Charlotte Sullivan) predtým, ako vstane, s tanierom v ruke prehrabne vlasy, ktoré si upraví za ucho. Po strihu vstáva s tanierom v ruke a vlasy má opäť normálne spustené. (Lukoh)
  • Ve scéně, kdy šerif (Jeremy Sisto) přijede ke sčítacímu komisaři, zaparkuje auto přímo před jeho vozidlem. Když se však po chvíli vrací k autu, stojí o několik metrů dál. (Lumberjack)

Reklama

Reklama