Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Krasus 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádnej extra kritik a celkem toho i dost snesu(viděl jsem všechny tři díly Kameňáků),ale Jackass humor pro mě zůstavá jedním velkým tabu,aspoň z komediálního úhlu pohledu.Dávejte si pijavice do očí,jezte zvířecí výkaly,pobíhejte po ulici a ničte vše co vám příjde pod ruku,ale prosím,už o tom netočte film. ()

silent cut 

všechny recenze uživatele

viděl jsem...smál jsem se... některé scény jsem si zopakoval... ano jsou to debilové...ano já bych to neudělal... ale podívám se a jsem na to hrdý!!! Filmový zážitek ZERO / Celkový efekt 5IVE!!! ... moment... Ta muzikálová scéna je vlastně to nejlepší co jsem viděl od TEAM AMERICA...jestli se to počítá ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Je tohle možné? Banda úchyláků předvádí několik opravdu nechutných scén a také scény, ve kterých si způsobují bolest. Například scéna, ve které si čtou něco na srdci v hotelu a ze srdce se vynoří pěst a ti chlápci se smějí, až tam lezou po zemi, tak bohužel ten smích mi připadá velmi nucený!!! Jinak abych jen nekrizitoval. Je samozřejmé, že se zde najde i pár vtipných scén při kterých se prostě zasmějete ale ty nechutné scény, například s koněm. To je prostě hnus, jenž se nemůže libit snad nikomu a nebo jsem možná nepochopil tento fekální humor!!!Dále mně potěšila velmi krátká účást skateové legendy Tony Hawka a bmx legendy Matta Hoffmana . Prostě průměr!!! ()

-Ravee- 

všechny recenze uživatele

"Jackass:The Movie" měl skvěle vyvážený poměr mezi vtipem a brutalitou.. To zde ve dvojce chybí a z "jiné" ale vtipné zábavy, kterou nabízela jednička, se stala už ve své podstatě jen velmi nebezpečná a mnohem nechutnější "zábava", která rozhodně není pro každého.. I tak má ale druhý díl své velmi světlé momenty.. ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Jackass nikdy nebylo o pouhým skákání mezi střepy z osmimetrové výšky. Knoxville svůj pořad etabloval spíš jako zábavu pro náročné a intelektuály - jelikož čím je člověk chytřejší, tím požaduje hrubší a vzletnější rozptýlení -, ale nezapomíná na tzv. brutalitu s lidskou tváří a stejný prostor věnuje nekompromisním kouskům jako lidem, kteří je provádějí. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Scéna, kde Knoxville šňupe wasabi, byla natočena v den jeho narozenin. (toomm)
  • V titulcích na konci filmu Bam Margera řekne: ,,Bože, nedopusť, aby se točila trojka." O čtyři roky později běží na plátnech kin třetí pokračování s názvem Jackass 3D. (zawa)
  • Všechny scény s Vincentem Margerou byly vystřiženy kvůli jeho sexuálně motivovanému útoku měsíc před premiérou filmu. (toomm)

Reklama

Reklama