Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Mám rád takové film, kde jsou taková videa obsahující takhle šílené kousky. Navíc v komediálním podání. Pro Jackass mám slabost hned po tomto dílu. Vlastně ještě nedávno jsem o nich nevěděl skoro nic. Opravdu perfektní a šílená komedie, u které jsem se fakt pobavil... až na tu babičku, co dělala děvku a sraní do barbie domečku :-). ()

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

Just more of same. Banda dementů s inteligencí v limitě se blížící nule se snaží šokovat sledem nechutností a lidi jim to žerou. Jackass se podezřele často objevujíí na monitorech notebooků, probírají je média, někteří proti nim naopak ostře vystupují. Ale proč? Vždyť oni ani nestojí za tu námahu mávnout na tím vším rukou. ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Asi nejodvážnější Jackass co se týče sebedestrukce. Těch znanění, nebo triků s vysokým potenciálem újmy na zdraví je tu opravdu požehnaně. Osobně mě nejvíc dostala scéna, kde se Chrisu Pontiusovi zakousl had do ohambí převlečeného za malou mišku :D. Za super jackassestrádní zakončení přihazuju čtvrtou navíc.. ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke si "užijeme" ešte viac fekalít a podobných nechutností. Ako aj takýto druh zábavy sa dá ešte ako tak prehltnúť, aj keď neikedy je toho už naozaj priveľa. Niektoré z nápadov sú originálne no aj tak väčšina je len voľnou variáciou už vytvoreného. Často som mal problém s uverením autencity a nehrania na bolesť, prekvapenie či nadšenie. Ešte štastie, že nepozerávam seriál lebo ten by ma omrzel určite ešte viac. No vcelku sa dá zabaviť, záleži len na tom či vám podobný humor zdá zábavný. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Ujetá banda okolo Knoxvilla provádí (zase) další nechutnosti. Někdo z tohole bude nadšený, někdo naopak zklamaný. U mě to je tak půl na půl. Místy jsem se fakt bavil (stará ženská s povadlým poprsím), ale některé věci na mě byly fakt moc (pití koňského semena). Někdy sice pochybuju o zdravém rozumu celé téhle bandy, která tohle vše provádí za účelem aby nás šokovala a pobavila a to jim skutečně jde dobře- 70%. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • V titulcích na konci filmu Bam Margera řekne: ,,Bože, nedopusť, aby se točila trojka." O čtyři roky později běží na plátnech kin třetí pokračování s názvem Jackass 3D. (zawa)
  • Všechny scény s Vincentem Margerou byly vystřiženy kvůli jeho sexuálně motivovanému útoku měsíc před premiérou filmu. (toomm)
  • Johnny Knoxville byl během natáčení třikrát v bezvědomí. (zdenur)

Reklama

Reklama