Reklama

Reklama

Hvězdné duo Jean-Claude Van Damme a Vivica A. Fox se společně poprvé představuje na filmovém plátně v napínavém akčním thrilleru Elita armády. Philip Sauvage (Van Damme) býval během operace Pouštní bouře vojákem speciální jednotky. Teď je najat k ochraně vysloužilého světového šampióna v těžké váze Waynea Barclayho. Barclay, ze kterého se zatím stal zámožný podnikatel, se i se svou rodinou ocitl v nebezpečí. Z vězení právě propustili bývalého rapového krále a gangstera a ten se chystá Barclaymu pomstít za to, že ho pomohl dostat za mříže. Riziko je vysoké, a proto Sauvage sestavuje tým mladých bojovníků a bývalých vojáků, kteří dohromady tvoří Elitu armády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Budu potřebovat tak tejden Marvina Gaye, abych ten kravál dostal z hlavy.." ;) A já budu nejspíš potřebovat aspoň pár hodin Osobního strážce, abych dostal z hlavy tuhle béčkovou variaci Costnerova legendárního snímku.. Režisér Sheldon Lettich znovu útočí na mozkové buňky svých diváků dalším bijákem s belgickým baleťáčkem v hlavní roli, tentokrát z nesmírně otravného pseudorapperskoboxerského prostředí.. Řemeslně poměrně jistý videofilm silně irituje Lettichovým tradičně dost nablblým skriptem i slabým Van Dammem s otupělým výrazem, který měl prozrazovat jeho válečná traumata, jež si však zřejmě příliš nezadají s těmi mými, které má na svědomí většina Jean-Claudeových filmů.. No, Bowdenovi nakonec místo toho Marvina Gaye pomohla o poznání rychleji jedna přesná kulka, já bych to tak přísně neviděl, tahle Elita armády se dá i dík kvantu akce poměrně snadno přežít.. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Elita armády je jednoznačně z těch nejhorších vandammových béček.A to kvůli všemu.Jako první mě do očí trefilo zpracování.Film s takovýmto "výrazem" prostě rovnou spadá do kategorie TV film.A dále.Van Dammovo herectví je tentokrát jedno z nejhorších,co snad vůbec předvedl.Vivica A.Fox je strašlivá tradičně.Akční scény sklouzli do "lepší nic neukázat,ať se divák radši nesměje a když už ukázat,tak si pomoci rychlým střihem ".Při dramatických scénách jako vandammovo psychické trauma z války se už ale divák smát musí.Záporáci jsou jedni z nejtrapnějších postaviček široko daleko.Dějově jedna velká kopie všeho možného.Prostě a jednoduše,já na Elitě armády nenašel skutečně nic dobrého a jde vážně o špatný film. ()

Reklama

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Vsudypritomna cernota uz mi zacina v akcnich filmech lezt brkem. Nastesti se objevi Van Damme aby ty neukazneny opicaky nakopal poradne do riti. Hip hap hopovy producent jako nejrespektovanejsi mastr co krmi svoje psy drzima zamestnancema ktery nosi svoje kapsace proklate nizko. Ale no tak. Kdysi sem si rad hip hop poslechl ale kvuly tomu jak tyhle filmy rapery ukazujou sem na nej uz docela alergickej ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Po dlhej, kur*vsky dlhej dobe som si konečne pri Van Dammeovi poriadne oddýchol. A som rád. Aj keď sa síce nevrátil v takom jasnom svetle ako Stallone. Nenáročný scenár, pekné strielačky, pár vychytených hlášok a scéniek, sexy babes a imho sa podľa mňa jedná o jeden z naj vandammeoviek vôbec. Neveril som, že sa mu to v novom tisícročí ešte vôbec podarí, ale svaly z Brusselu na to ešte rozhodne majú. Fightový súboj tiež vyzeral do budúcna nádejne. 80%. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Perfektní nástup měl JCVD za zvuku gangsta rapu a frajerů ověnčených zlatými řetězy v tričkách xxxxxl. Zárukou kvalitního béčkovitého nářezu mělo být i samo jméno režiséra Letticha. Jak to skvěle začlo, tak to bohužel tragicky dopadlo. Vykleštěné bojové scény, kde se Van Damme drží na uzdě. Až na pár štěků šílený scénář a naprosto neúnosně mnoho nesmyslných příběhových zvratů. Dvě hvězdy za dvě filmové hlášky a V.A. Fox!! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno