Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(36)

Obsahy(1)

Seriál Med a čtyřlístek dokonale vykresluje psychologickou povahu postav vysokoškoláků, jejich pocity i myšlenky týkající se tak silných vztahů, jako jsou přátelství a láska. Jemný smysl pro humor, jedinečný, místy surrealistický svět snů vykreslený pastelovými a vodovými barvami je pro tento seriál charakteristický. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Starletka k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2005) (S01) 

Původní komentář z 9.10.2018: Nevím jestli je to tím, že se na tohle dívám 13 let po vydání, nebo tím, že už mám na svém kontě pár set anime včetně několika josei, ale na rozdíl od ostatních mě tento kousek nechává naprosto chladnou. Děj prakticky není, postavy jsou v lepším případě snesitelné, v horším případě vyloženě otravné a za 24 dílů se naprosto nikam neposuneme (ať už co se vývoje postav nebo vztahů týče). Ale aspoň emoce jakžtakž fungují. Jo a první opening je jedno velké WTF. 6/10 ()

Série 2 (2006) (S02) 

Stejně prázdné a sterilní jako první řada, ale aspoň se konečně někam posouváme, co se děje i postav týče. I animace je lepší a opening zase divný. Hlavně jsem ráda, že první epizoda byla recap, protože za ten (necelý) rok už si toho moc nepamatuju a je to skoro až vtipné, jak málo se toho za těch předešlých 24 epizod stalo, aby to nešlo všechno pohodlně dát do jednoho dílu. Co mi ale na druhou stranu celkem vadí je, že tady z nějakého důvodu všichni pomalu v každé druhé scéně brečí, i když mají třeba jen škytavku. Celkově jinak opět platí, že kdybych se na to dívala v době vydání, asi bych to viděla jinak, ale dnes už mě to prostě neohromí. 6,5/10 ()

Reklama

Reklama