Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Netradiční drama vypráví o jednom němém nájemném vrahovi (Ha-kyun Shin), kterému není nic svaté. Být vrahem je jeho parketa a je v tom hodně dobrý. Vraždění lidí si přímo užívá. Jednoho dne se v baru potkává se sympatickou dívkou a náhle se jeho styl života mění. (Kamca_)

Recenze (66)

Seti 

všechny recenze uživatele

Zpočátku celkem slibně se tvářící záležitost, jež mě postupem času čím dál víc iritovala, a to především svými rádoby odlehčujícími prvky (policie...WTF?). Příběh byl navíc uměle nafouklý (celá linie s dítětem byla podle mě zbytečná) a ve druhé půli film naprosto ztratil tah a stala se z něj rozvleklá nuda. Čekal jsem to vážněji lazené a povšechně mnohem zajímavější. ()

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Fajn oddechový film na večer, který sice nepředvede nic nového co se týče asijské filmové tvorby (například akce je tu až příliš průměrná ve srovnaní s ostatními filmy od Korejců) ani to ničím nezadupe diváka do židle (ikdyž konec je velmi fajn a mírně vás to posadí) ale na tu noc to zabaví. 60% PS: Ikdyž čím víc času ubíhá od shlédnutí, tím víc se mi ten film líbí a líbí. ()

Reklama

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Po nějakém čase jsem opět narazil na film, kde korejáci namixovali dohromady xxx žánrů a povedlo se jim to na jedničku. Troška romantiky, více zabíjení, dramatu a melancholie a k tomu výborný němý hlavní hrdina. Kořením celého filmu jsou jeho myšlenky. Ty jeho monology fakt stojí za to. Vcelku hloupoučký a předvídatelný děj je díky tomu dosti zajímavý a člověk nemůže jinak než si hlavní postavu oblíbit. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Typické korejské drama, které nemá s divákem žádné slitování. Mlčenlivý zabiják mi obrazně vrazil nůž přímo do srdce, budu na něj a na jeho melancholickou pouť obtížně zapomínat. Osobně mne nejvíce zaujalo časté prolínání žánrů, od akčního thrilleru přes komediální prvky až k romantickému melodramatu, skutečně považuji za umění všechny tyto styly zkombinovat tak, aby se filmař nedostál na hranici nechtěné parodie. Hodnotím ale jen slabšími čtyřmi hvězdičkami, jelikož nesmím zatajit, že existují filmy s podobným motivem, také korejské (např. Parkova trilogie o pomstě), které "예의 없는 것들" předčí ve všech možných ohledech. 70% ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Tohle opravdu umí jen Jihokorejci - vezmou hrdinu, co vypadá jako jojo, obohatí ho bizarními a směšnými kamarády, přidají prvky absurdity, milostnou linku, flashbacky a na závěr z toho vykřešou syrové a dojímavé drama, kde každý prvek této žánrové koláže padne přesně na své místo...O audiovizuální stránce mluvit netřeba... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama