Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z Dexterovy minulosti se náhle znovu vynoří sériový vrah a detektivovi se naskytne střízlivý pohled na jeho vlastní vyhlídky do budoucna. Debra je v nové funkci nespokojená. Travis s Gellarem připravují další bizarní „živý obraz“, přičemž učedník se snaží a dělá svému mentorovi jen radost. Debřin příští úkol tak rozhodně nebude snadný. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filosofování o Bohu ubylo, takže jsem se zase dočkal Dextera, kterého jsem si tak oblíbil. Tvůrci se mohli v klidu soustředit na příběh, díky tomu jsem si mohl vychutnat skvělou atmosféru a užít si větší dávku akce a napětí. Navíc jsem se s protivným Walterem docela zasmál, takže jsem neměl důvod jít pod pět kousků. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dexter spozná v jednej vražde prácičku legendárnej Víly Zubničky. Nenechajte sa zmiasť prezývkou, v súčasnosti ide o ufrfľaného dôchodcu, s ktorým nikto nevydrží dlhšie ako 5 minút. Dextera nutne napadajú hrozivé myšlienky, či nedopadne presne tak isto. No, najlepšie je užívať si prítomný okamžik a neymslieť na vzdialenú budúcnosť. Takže tu máme opäť značnú dávku cynického humoru. Čo si mám myslieť o prípade, na ktorom sa bude pracovať celú sériu, ešte neviem. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zoubková víla je vlastně vzteklý žlučovitý důchodce na plenách. Ani Dexter se tak nevyvaruje jistého podcenění. Zábavné je sledovat proměnu Debry v dámu vystoupující před médii. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama