Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Micky se ve vězení upíná ke své touze po seznámení s úspěšnou zpěvačkou Karin. Poté, co v rádiu zaslechne informaci o konkurzu na chystaný muzikál, kde má dívka ztvárnit hlavní roli, využije příležitosti a v mrazícím voze uprchne z vězení. O pár dnů později se na konkurz přihlásí pod falešným jménem a postoupí do užšího výběru. Dorazí i Karin se žárlivým milencem, bohatým podnikatelem Oskarem, který je současně sponzorem představení. Přestože se autor libreta přimlouvá za obsazení Mickyho do hlavní role, cholerický a bezohledný režisér Palo ho odmítne. Mladíka přece nikdo nezná, a navíc si už Palo vybral populárního zpěváka Frantu. I přesto si Micky vyzvedne u produkčního Mirka text. Objeví se na první zkoušce a všechny přesvědčí, aby ho v souboru nechali jako alternaci pro všechny mužské role. Zatímco se seznamuje se starým hercem Michalem, jízlivou Sylvou či svobodnou matkou Romanou, detektiv Kopecký, který má uprchlého vězně najít, rozjede pátrání. Přestože v souboru zpočátku vládne napětí, začnou se rozvíjet některé vztahy. Romana se sbližuje s Michaelem, Micky občas hlídá její dítě a podaří se mu spřátelit se s Karin. Když režisér jen pár dnů před premiérou vyhodí nedisciplinovaného Frantu, dostane hlavní roli Micky. Večer za ním přijde do divadla Karin, zkoušejí spolu a potom se pomilují. Jenže pak se Mickyho fotka objeví v novinách, což neujde pozornosti policie. (TV Nova)

(více)

Diskuze

MBarney

MBarney (hodnocení, recenze)

jojoping: Chtěl bych si zo zkusit vyrobit. Ale vůbec nevím co vše tam dát, kolik čeho a jak dlouho nechat "uležet". Recept na tohle levné pití nějak nemůžu najít. :) Poradíte?

J. K. Lister

J. K. Lister (hodnocení, recenze)

To je fakt problém. Lidé občas bývají hákliví na určitý druh lidí a co se děje kolem je asi nezajímá. Třeba děj kvasky - jak se dostat do showbusinessu.

JanCarlos

JanCarlos (hodnocení, recenze)

Uživatel paascha je opravdu asi jen zakomplexovanej zoufalec a hlupáček, viz jeho komentář...

Cleopatra7

Cleopatra7 (hodnocení, recenze)

Bála jsem se další z řady hořkých komedií ale Kvaska mě nadchla, skvělé písně, překvapila mě píseň Jdou, je výborná a samozřejmě známá touha, výborně zahraný režisér. Výkony všech herců i zpěváků byli dobré. Zasmála jsem se mockrát.

jardariha

jardariha (hodnocení, recenze)

Vondráčková neumí hrát ani zpívat a tak je mi furt divný, že tu krávu pořád cpou do rádia a divadla. Fuj.

Neopassion

Neopassion (hodnocení, recenze)

Během sledování tohoto filmu se mi zvedal kufr... ale možná jsem jen snědla něco zkaženého.. kdo ví. Každopádně o nic bych nepřišla nevidět to.

hronik

hronik (hodnocení, recenze)

Zkratka ceska kinematografie vcetne muzikalu je jedna velka sracka.Uz ani nevim kdy jsem videl v televizi ci v kine pekny film.Lucii Vondrackove bych chtel doporucit at se venuje radeji zpevu.A RUDLA HRUSINSKY neml. talet jiste nezdedil ani po otci a uz vubec ne po dedovi.

kristyy

kristyy (hodnocení, recenze)

Čekala jsem další nudný český film, na který se nedá zase ani koukat, ale Kvaska byla pro mne velké překvapení :-) Film mě bavil od začátku do konce a svěle jsem se nasmála :-D

Wampirka

Wampirka (hodnocení, recenze)

Na tenhle film jsem se hrozně moc těšila a musím říct že splnil moje očekávání. Dávám 5* protože si myslím, že takový film s takvovou tématikou se jen tak nezdaří. A v české režii je jich moc málo. Jen tak dál. Na víc slabost pro Landu je velká no. A husinu jsem měla hned při první písničce ;)

 (hodnocení, recenze)

průměrná průměrnost s tak sladkým happy endem že sem to málem neustál

Rubicius

Rubicius (hodnocení, recenze)

Tak ja muzu za sebe rict, ze jsem film shledl v ramci filmoveho festivalu ve Zline pred hotelem Moskva v letnim kine v poloze lezmo. Spokojene sme popijeli a pokurovali. A muzu rict ze jsem se celkem bavil. Tu lovestory mohli trosku zkratit, hudba spatna nebyla, ale bavil jsem se. Netusil jsem do ceho jdu, takze jsem nic necekal a jen a pouze jsem byl prijemne prekvapen ze se vubec nenudim.

paascha

paascha (hodnocení, recenze)

conejo: neblázni, źahráváš si s ohněm:-)) Vybízet lidi k zveřejnění zážitků z filmu se může pěkně vymstít. Až ti tu třeba takový Ondřej, fanda Srajdy, nebo pshimi - vyblíz vyzvrací své dušičky, nebude ti dobře

Ondřej

Ondřej (hodnocení, recenze)

Tak ke zdejším nenávistným výpadům, které vypovídají o soudnosti pisatelů lze dodat jen jedno: "Jdou, no a co s tím. Jdou pro radost, no a dál nic. Jdou, dav je nepochopil. I ty máš strach a chceš pro ně smrt." ;-) Pokud totiž někdo napíše: "Je to blbost, nestojí to za to", tak je pravděpodobné, že je to opravdu blbost. Pokud ale čtu takovéto tvrdé výpady nenávisti, tak je jasné, že má jen divák nějaký problém sám se sebou. Tento film velice příjemně zachycuje zákulisí vzniku jednoho (předpokládám fiktivního) muzikálu, od začátku až do konce. Je to natočeno s lehkou sebeironií a s nadhledem. Pokud to tam někdo nevidí, tak opravdu nevím. Vynikající J.Korn. Perfektně vykreslená postava režiséra. Prostě takové lidské hemžení v uzavřeném světě divadelních zkoušek. Bavil jsem se od začátku a ž do konce! Dávám 5 hvězdiček!!!

conejo

conejo (hodnocení, recenze)

jojoping: bojím, už jen dyž vidím (a slyším) co vzešlo z něčeho kde se něco jako něco objevuje a co se podle něčeho jmenuje, a jestli tu chutí a účinkuje jako ten film, tak to vážně nebudu zkoušet :).. ale brala bych to jako výzvu pro ostatní- máte-li někdo osobní zážitek s "kvaskou" hoďte to sem :))) ...zdravím paaschu:)..možná načase založit souputnický zvracecí spolek..

paascha

paascha (hodnocení, recenze)

2 all: Nezlobte se na mě, ale Kapitán Plešoun - Spasitel národa oslovuje především narušence, kteří mají v hlavě totální prázdno. Vaše komenty o tom nakonec dost vypovídají. Takže good luck a neposerte se z toho.-)) 2 St Clara, conejo: Zdravím blízké duše.-))

cernymotyl

cernymotyl (hodnocení, recenze)

Slušně jsem se bavil i když má scénář trhliny a Landa líp zpívá než hraje.

jojoping

jojoping (hodnocení, recenze)

conejo: Kvaska je väzenský nápoj nahradzujúci pivo. Je vyrobený z vody, chleba a droždia, pričom všetko sa zmieša a nechá sa to vykvasiť. Ak sa nebojíš, tak si to vyrob a daj vedieť ako to chutí.

jojoping

jojoping (hodnocení, recenze)

Scénar jednoduchý, dej bez napätia, herecké výkony Landu a Vondráčkovej slabé, od muzikálu je tento film vzdialený na kilometre, ale aj tak som odchádzal s kina s dobrým pocitom. Pre mňa to bol super oddychový filmík. Ak toto bol účel autorov, tak sa im to podarilo. Ak však mali vyššie ambíce, tak tie sa im do filmu nepodarilo zapracovať.

Schobul

Schobul (hodnocení, recenze)

2 StClara: Takoví jsou nejlepší, film neviděli, ale hrozně se diví, jak tomu může dát někdo 5*... 2 paasha: Svoji lítost si prosímtě schovej, nikdo se tě o ni neprosil :-) A laskavě se pozdrž urážek, prostě se ti to nelíbilo. To přece neznamená, že musíš všechny, kterým se to líbilo, označovat za .......debily.

paascha

paascha (hodnocení, recenze)

Opravdu je mi líto nevyvinutých, retardovaných a na úrovni mongoloidních prvoků přežívajících debilů, kteří ohodnotí dílo toho kreténa pěti hvězdama. To je fakt konec civilizace

conejo

conejo (hodnocení, recenze)

StClara: :D , avšak na zvracení jsou nejvíce "texty" "písní" (čímž nijak nechci pozvednout Lucii Vondráčkovou)

StClara

StClara (hodnocení, recenze)

Me je fakt blbe! Jak tomu nekdo muze dat 5* ... nevidela jsem to a ani neuvidim, nikdy. Je mi z Landovejch na bliti :O a Vondrackova? To uz bych asi poblila kino :O

conejo

conejo (hodnocení, recenze)

Proč se to proboha jmenovalo "Kvaska"?...asi jsem něco zaspala...

dawid

dawid (hodnocení, recenze)

Hergot lidi, vždyť ten film je naprostá amatéřina. Nuda, nelogičnosti, otřesné herecké výkony. A co na tom kdo chcete chápat, proboha? Navíc se mi z Landových valčíků dělalo mdlo už během prvních pěti minut (ale uznávám, že toho pána víc než nemusím, takže asi nejsem moc objektivní).

andaa

andaa (hodnocení, recenze)

mate pravdu..ja davam ale jednu* dolu za uletky v podobe Balogové a Zajca...

blues

blues (hodnocení, recenze)

ja se tomu filmu nebranim, ale do kina na nej asi nepojdu... Landu mam rad, stejne tak Korna nebo L.Vondrackovou, takze mi nic nerani se doma v klidu podivat a ohodnotit

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

blues: A nebo někdo nemá rád Landu. Takového člověka pak nikdo nepřinutí,a by se na to podíval.

blues

blues (hodnocení, recenze)

to sem cekal, bud ten filmenkdo pochopi a pak dam plnypocet nebo to bude presne naopak... adept na film s nejvice rozporuplnym hodnocenim...

Reklama

Reklama