Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Federální agent (R.Gere) před odchodem na odpočinek zaučuje svou nástupkyni (C. Danes) a přitom hledá nezvěstnou dívku. Je přesvědčen, že za její zmizení je odpovědný propuštěný sexuální násilník, kterého vyšetřuje. Přestože ho tlačí čas, rozmotá klubko stop vedoucí k potencionálnímu vrahovi. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

kinderman 

všechny recenze uživatele

Mít dceru v "nebezpečném" věku, začal bych se po zhlédnutí tohoto filmu, který je k registrovaným pachatelům sexuálně motivovaných trestných činů opravdu nelítostný, bát. Na druhé straně si vzpomínám na dokument, v němž registrovaní (a našinec by se divil, jak snadno se lze v USA na tento seznam dostat) vypovídali o tom, jak jim zveřejnění osobních údajů zcela zničilo soukromý i profesní život. Je to silné téma a kontroverzní film o člověku pohlceném svou (často nechutnou) prací, v drobné roli se mihne idol "rebelujících" puberťaček A.Lavigne. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý thriller, ve kterém jasně vévodí výkon R. Gerea nad vším ostatním. Charakteristika jeho postavy mě zaujala mnohem víc, než samotný příběh. Ten samozřejmě stojí za pováženou, protože sexuálních deviantů a různých psychopatů žije na světě spousta. Líbily se mi jeho nekompromisní praktiky, které používal na své ovečky. Atmosféra je zde hodně nevyrovnaná, ale dalo se zde najít několik momentů, při kterých mě opravdu lehce zamrazilo. Škoda že jsme neviděli live co udělali s Avril Lavigne, protože tuhle zpěvačku vážně nemusím. Za povšimnutí určitě stojí i hudební doprovod, který měl opravdu depresivní účinky. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Tento film môže zaujať svojou svižnou kamerou, dobrým strihom a Richardardom Gereom, a to je tak všetko. Dej sa ťahá ako sopeľ a kým príde k niečomu "nepotrebnému" ako zápletka, tak si počkáte zhruba 40 minút. Film by mohol vďaka téme zo seba vytrieskať viac, ale asi nechcel, a miesto drsnej kriminálky si zazívate pri nudnom sprievodcovi sexuálnych úchyliek. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

To, že Gereovi podobné snímky pristanú minimálne rovnako ako sladké romantické výplody, som sa uistil už dávno, a aj v tomto filme podáva slušný thrillerový výkon. Jeho výkon, podporený kamerou a strihom však brzdí hlavne vlažný scenár a nudná hudba. Počas celého filmu sa len chodí okolo horúcej kaše, občas nejaký náznak zvratu, alebo napätia a nebyť svižnej záverečnej polhodinky, nie je film ani v priemere. Úchylnými fotkami zneužitých dievčat treba vedieť narábať (viď '8MM') a nie ich len sproste hádzať do záberov s cieľom upútať aspoň nejakú pozornosť. A Andrew Lau Wai-Keung nech pekne točí ďalšie pecky, len nie v Hollywoode. 60%. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Dávám 3,5*. Snaha o přiblížení těchto zvrhlých sexuálních choutek se tu nepodařila tak dobře jak v 8mm, ale i přesto zaujme pár zajímavými momenty. Claire Danes je skvělá herečka, ale asi se doopravdy hodí více do Stardustu než do tohodle prostředí. Jinak děj tak nějak uspokojí všechny příznivce béčkových thrillerů. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama