Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Scarlett Johansson hraje Annie, čerstvou absolventku bez představy o budoucí kariéře, která vezme práci chůvy v bohaté rodině z New Yorku. Její školní znalosti z oboru antropologie překvapivě brzy najdou praktické uplatnění a Annie se pouští do studia nepochopitelných zvyků rodiny z lepších kruhů, které si v ničem nezadají s rituály domorodců z Afriky nebo Amazonie. Annie dostává pokojík přímo v obrovském bytě svých zaměstnavatelů a získává unikátní příležitost k pozorování. Předměty jejího zkoumání jsou nafoukaní pan a paní X (Paul Giamatti a Laura Linney) a jejich rozmazlený spratek. Výjimkou bude možná pohledný mladík (Chris Evans), kterého Annie potkává ve výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

PeterNet 

všechny recenze uživatele

Většinu filmu jsem se koukal na snad dvě nejdokonalejší ženy světa (Aliciu Keys - ta je dokonalá svou krásou a zpěvem a Scarlett Johansson - krása a herecký um). Takový průměr, nemastné, neslané, no ale ten konce mě sakra nějak dojal. TROCHU SPOILER: Dokonce až k slzám, bylo mi toho kluka fakt líto, takhle by děti žít neměly... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Robert Pulcini, Shari Springer Berman .. Deník nány. Jako antropologická studie je příliš povrchní, příliš šablonovitý s tím, že humor se natáčení nakonec neúčastnil vůbec (když pominu ty tristní pokusy o něj). Rodinka je klišovitá až hanba, z šedivého průměru ji mohl zvednout ultra slizký Paul Giamatti, jenže má opravdu minimum prostoru (i v těch pár záběrech je však nepřehlédnutelný). Podobně prosvětlující postavu má i Chris Evans, bohužel je taktéž limitován prostorem. Pranic tentokrát nezachrání ani (jindy mnohem více) vnadná Scarlett Johansson, která, nevím proč, našlápla volbou tohoto filmu do hodně velkého "nuda-lejna" a polohy, která ji prostě nesluší. Vedle takové Alicia Keys je jen šedá myška.. Šťávu tento film prostě nemá - je to zkrátka instantní koncentrát rodinného filmu a i ten byl při relativní snadnosti přípravy znehodnocen. ()

Reklama

Zazie 

všechny recenze uživatele

Pokud podle názvu očekáváte romantickou koledii, budete překvapeni nebo zklamáni. Nechápu, proč distributor nenechal původní název - Deník chůvy by byl totiž daleko výstižnější. Už proto, že jde opravdu o zfilmovaný deník. Deník čerstvé absolventky Annie, která by se chtěla věnovat svému koníčku antropologii. Ale díky své matce, která ji radí najít si perspektivnější práci třeba ve finančnictví, má Annie v hlavě pěkný zmatek. V té chvíli jí přichází docela vhod náhodná nabídka na práci chůvy v luxusní čtvrti. Annie má pocit, že by si takto mohla v klidu (?!) a hlavně z dosahu milující matky udělat jasno. Ale ouha! Megaprotivná šéfová a ta záletná kreatura její manžel řadí chůvu někam do kategorie mopů na podlahu. Aspoň že pětiletý svěřenec není takový spratek, jak se původně zdálo. Ale abych se vrátila na začátek: romantiky je tu pomálu a komického ještě míň. Cestou do kina jsem viděla vylepený plakát: "Staňte se hospodyní! Rekvalifikační kurzy na hospodyni v soukromé domácnosti." Během filmu jsem si na něj často vzpomněla. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Oh my. Nemala to byt (romanticka) komedia? Ziadny vtip, (ziadna romantika)... ziadne prakticky cokolvek. Este aj z hercov, jedine, co mi prislo zaujimave, bola Giamattiho farba na vlasy a mozno Alicia, i ked trochu podobnu rolu uz mala v Smoking Aces. Radobyatropologicke vsuvky skor trapne, ale zaver tromfol aj tie. Pointa? Nebrat! ()

Perverz 

všechny recenze uživatele

Nehrát tam Scarlett dám dvě hvězdy. Ale s ní je to i na 3 půl*. Komedie? To ne. Určitě ne ve smyslu že se popadáte za břicho, jen to udržuje lehkou atmosféru kterou střídají dramatické chvíle. Oddechový průměrný film, který věděl co chce a tak to i udělal, drží si svou laťku po celou dobu a nesahá do extrémů. A to je dobře. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Většina interiérových záběrů byla natočena v reálných objektech. Obří apartmán manželů X však vznikl ve filmovém studiu. (Olík)
  • Podľa rovnomennej knihy Emmy McLaughlinovej. (Mihail123)

Reklama

Reklama