Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Snímek, jehož režisérem, scénáristou, hlavní hereckou hvězdou a dokonce i autorem hudby je sir Anthony Hopkins. Film vypráví příběh scénaristy, pracujícího na snímku jménem Slipstream (sic!), jemuž se náhle začne dějová linka právě psaného díla podezřele proplétat s osobním životem: filmové postavy se objevují v reálných situacích a hlavní hrdina (a společně s ním i divák) si nemůže být jistý vůbec ničím. Ve vedlejších rolích filmu, který lze přirovnat k režisérskému stylu Davida Lynche, jsou ze známějších herců k vidění například Christian Slater nebo John Torturro. (curfew77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

baXter 

všechny recenze uživatele

Právě sedím s otevřenou pusou a říkám si " O čem to vlastně bylo ?" A nejak nemohu naléz rozumnou odpověď. Ze začátku filmu se mi prostřihování obrazu a umělé zasekávání zdálo docela originální, v polovině jsem již zýval a ke konci už jsem chvílemi i odvracel zrak. Jednu hvězdu dávám jako rezervu pro případ kdybych zjistil že mi ve filmu něco uniklo nebo jsem něco nepochopil. Anthonyho Hopkinse si tímto jako herce rozhodně vážit nepřestanu, ale jako jako režisér a scénárista u mě neuspěl. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Má tohle Anthony Hopkins zapotřebí ? Napsal scénář, režíroval, hrál jednu z rolí a dokonce je i autorem hudby. Vzal si toho na sebe prostě moc a výsledkem je neskutečná slátanina, na kterou se téměř nedá dívat. Příšerné jsou i hodně časté prostřihy, až z toho člověka bolí oči. Slipstream je další z několika titulů, kde lituji, že hodnocení ODPAD neuděluji. ()

Reklama

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to trochu jako Lynchovina, až na to že se tam brutálně moc stříhá. Opravdu jsem nepochopil co se nám Anthony snažil říct, pokud se tedy o něco snažil ;+] Herecké výkony mi přišly dobré a nemůžu se pořád zbavit pocitu, že v tom filmu je něco zakódovaného a já nemůžu přijít na to co to je ;-o Hodně neobvyklý snímek. ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Dialog na čtyřicáté minutě filmu: - "Bere nějaké léky, že?" - "On bere všechno." - "To jsem si myslel... Vicodin?" - "Jo, to ste uhád... Z toho je magor!". Nejlepší dialog filmařů v celém filmu, protože jednoduše odpověděl na to, co jsem si od prvních minut sledování myslela: takže dámy a pánové, můj oblíbený herec, sir Anthony Hopkins, evidentně jede na drogách, jinak si nedovedu Slipstream vysvětlit... Dokoukala jsem to do konce jen z toho důvodu, abych alespoň částečně zjistila, co tím chtěl autor říct a stejně jsem zjistila prd. Bejt tohle jedinej film americký výroby, kterej bych doteďka viděla, byl by to s nejvyšší pravděpodobností i ten poslední. Totální WTF kousek, u kterého mě napadá, že plejáda herců, která se ve filmu objevila, přijala účast jen ze solidarity a známosti k Hopkinsovi, ale točit to někdo jiný, nečetli bychom v obsazení jediné známé jméno, ale kdo ví, možná že ani tak nešlo o známost, jakože se spíš chytili na ten Vicodin, co dostávali k honoráři, protože jinak si ten jejich zápal pro ukřičený absurdní dialogy o ničem nedovedu ani vysvětlit. Celý to vypadá jako by byl scénář napsaný na jednu A4 s tím, že se pak všichni při natáčení sjeli a točili, co je zrovna v zápalu vášně napadlo a silně obdivuji každého, koho jeho střízlivý intelekt donutil po shlédnutí tohoto veledíla dát víc jak dvě hvězdy. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Udelal jsem chybu ze jsem se na tento snimek dival asi v 11 vecer. Protoze strihove sekvence filmu daly mym ocim poradne zabrat a nakonec to oci vzdali asi po 70 minutach filmu, takze se ostudne priznavam, ze jsem to ani nedokoukal. A popravde me to ani tak nemrzi, protoze to co se nam snimek snazi rict, rika nesrozumitelne, sisla u toho a slape si na jazyk. Koukam ze sir Anthony mel v tomto filmu mnoho uloh, od herce, pres rezisera a scenaristu az po hudbu, tak jen doufam ze nemel na svedomi i strih, ktery ze zacatku ani nevadil, ale po deseti minutach byl jiz nesnesitelny a zpusoboval to, ze s ubihajicim casem se film staval nudnym. Natocit to nekdo jiny, byl by to urcite propadak, takhle si vydobyl film alespon malinkou uctu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Anthony Hopkins si nejdříve napsal scénář pouze pro zábavu a netušil, že se nakonec rozhodne o jeho zfilmování. (Terva)
  • Anthony Hopkins chtěl vždy natáčet na poušti. Právě proto se tak ve snímku objevily scény z pouště. (popos)
  • Natáčení probíhalo od 12. června 2006 v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama