foto

William Lucking

  • nar. 17.6.1941 (76 let)
    Vicksburg, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

William Lucking se narodil 17. června roku 1941 ve Vicksburgu ve státě Michigan ve Spojených státech. Absolvent U.C.L.A a Pasadena Playhouse s tituly v literatuře a divadlu. Možná to nevíte ale William je také kreativní spisovatel s řadou jeho probíhajících projektů, včetně povídek a románů. V roce 1986 spolu s hercem Danem Elcarem založili Santa Paula Theater Center. První manželka Mimi zemřela ve třiceti letech na rakovinu prsu. Po její smrti se zaměřil na psaní, stejně jako herectví.V 60. a 70. let hraje se svým nekonvečním charakterem v motorkářských a hippie filmech. Objevil se ve filmech jako DIVOCÍ TULÁCI, DRSNÁ OKLAHOMA, MUŽ Z BRONZU, OSUDOVÁ NEDĚLE, NAHÁ LEŽ, ANGLIČAN, SVĚT PODLE PROTA, SLIPSTREAM, V ZAJETÍ RYCHLOSTI nebo KONTRABANT. Či seriálech jako DALLAS, TAK JDE ČAS, TO JE VRAŽDA, NAPSALA, MENTALISTA, ODLOŽENÉ PŘÍPADY, STAR TREK: ENTERPRISE, AKTA X, JAG a další.Nejvíce známý ze seriálu SONS OF ANARCHY pod českým názvem ZÁKON GANGU, kde od roku 2008 až do roku 2011 hrál starýho mrzutýho Pineyho - motorkáře z klubu.

lost815

Herecká filmografie

Filmy

2012 Kontraband
2007 Slipstream
2005 V zajetí rychlosti
2003 Vítejte v džungli
2002 Červený drak
2001 Svět podle Prota
2000 Erin Brockovich
1999 Angličan
Last Best Sunday, The
1998 Jidášův polibek
1996 Her Last Chance (TV film)
Zločin z vášně
Zpětná reakce
1995 Sleepstalker
Velká Samota (TV film)
1994 Divoká řeka
Nesmrtelný (TV film)
1993 Nejvyšší spravedlnost
Poisoned by Love: The Kern County Murders (TV film)
1992 Duplicates (TV film)
Zachraň mě
1991 Babe Ruth (TV film)
Hlavní podezřelá (TV film)
1990 Cena za vášeň (TV film)
Columbo: Columbo na univerzitě (TV film)
Falešná identita
Parker Kane (TV film)
1989 Forgotten, The (TV film)
Nahá lež (TV film)
1988 Klub zabijáků (TV film)
1986 Kung Fu (TV film)
Osudná neděle (TV film)
1985 Death in California, A (TV film)
J.O.E. and the Colonel (TV film)
1984 Jessie (TV film)
1983 M.A.D.D.: Mothers Against Drunk Drivers (TV film)
1981 Lampasy
1980 Bláznivá cesta
Horalové
Last Song, The (TV film)
Ninth Configuration, The
Power (TV film)
1979 Captain America II: Death Too Soon (TV film)
10
1978 Colorado C.I. (TV film)
Dr. Scorpion (TV film)
Happily Ever After (TV film)
1977 Danger in Paradise (TV film)
San Pedro Bums, The (TV film)
1976 Birch Interval
Mallory: Circumstantial Evidence (TV film)
Návrat muže zvaného Kůň
1975 Force Five (TV film)
Judgment: The Court Martial of Lieutenant William Calley (TV film)
Muž z bronzu
1974 Crazy World of Julius Vrooder, The
Prasečí farma (TV film)
1973 Blood Sport (TV film)
Drsná Oklahoma
1972 Jízda sedmi statečných
1971 Divocí tuláci
Ellery Queen: Don't Look Behind You (TV film)
Harold a Maude
The Todd Killings
1969 Hell's Belles

TV seriály

2011 Záměna (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Call of Duty (S04E11)
Kiss (S04E09)
Family Recipe (S04E08)
další epizody (10)
2010 Zákon gangu (TV seriál)
Prsten (S03E13)
Mléko (S03E11)
Pravda (S03E10)
další epizody (10)
2009 Zákon gangu (TV seriál)
Přizpůsob se a zvykni si (S02E13)
Válka gangů (S02E12)
Musíme si pomáhat (S02E11)
další epizody (7)
2008 Mentalista (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Zvěstovatel (S01E13)
Spi sladce (S01E12)
Práskač (S01E11)
další epizody (10)
2006 Smith (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Navěky modrá (S04E10)
2005 Night Stalker (TV seriál)
Burning Man (E04)
První prezidentka (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Bound (S04E17)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 Line of Fire (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Loin Like a Hunting Flame (S01E12)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Pouta z nejpevnějších (S05E19)
Světlo a temnota (S05E11)
1996 Chameleon (TV seriál)
Lazarus Man, The (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Dr. John Carter (S02E22)
Akta X (TV seriál)
Jose Chung "Od jinud" (S03E20)
1995 JAG (TV seriál)
Land's End (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
Vanishing Son (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Dny Shakara (S03E24)
1993 Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Brand New Life, A (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Napoleon a Josefína (TV seriál)
1986 Outlaws (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Bay City Blues (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
Modrá a šedá (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Greatest American Hero, The (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Hagen (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1979 French Atlantic Affair, The (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Big Hawaii (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Westside Medical (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
Kodiak (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2006 Bring Back... The A-Team

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace