Reklama

Reklama

Rovnice smrti

  • Velká Británie W Delta Z (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zkušený policista Eddie Argo (S.Skarsgard) během své kariéry toho zažil hodně, tentokrát se však dostal na stopu vraha opravdu výjimečného. Nestačí mu totiž člověka vykuchat, podřezat nebo udusit. Tenhle magor si se svou obětí rád pohraje. Jeho hra má jednoduchá pravidla. Zabij osobu, kterou miluješ, nebo budeš umírat v bolestech jako zvíře. Čím víc Argo postupuje ve svém pátrání, tím je mu jasnější, že tenhle vrah má své plány i s ním. Zajímavost: Prajsova rovnice. Dvojité W je fyzická zdatnost, schopnost předávat geny dalším generacím. Zet je specifický rys. Delta... Sobecký gen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Ridick 

všechny recenze uživatele

nebudem sa unuvat pisat tu naznaky deja, pretoze aj malou malickostou by som mohol vyzradit hlavnu myslienku, kt. nestoji za vela sentavos. ani na skarsgarda sa velmi neteste, lebo jeho fajciarska rola zatrpknuteho policajta - mazaka mu nesedi a je taky smiesnucky, ze poslednu mega scenu som zaspaval pri tolkom vyrone citov... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Temný thriller s motivem "zabij svoje nejbližší, nebo zažiješ peklo". Není to sice úplně nové téma, nicméně je poměrně málo využívané, takže to bylo v rámci žánru něco relativně neokoukaného, což je většinou plus, pokud se nenajde nějaký manták, který to celé nezkoní. A to se tady díky Bohu nestalo. Dalším plusem bylo obsazení v čele se Skarsgårdem, který odevzdal tadičně vysoký standart a potěšila i Melissa George. Naopak mi příliš nesedla Selma Balir, ačkoliv jinak mám tuhle herečku docela rád. To, co film sráží dolů, je řada hluchých míst a místy příliš pomalý styl vyprávění, ale i přesto je mé celkové hodnocení pozitivní. Nic, co bych si chtěl v budoucnu zopakovat, ale na druhou stranu můžu s klidným srdcem doporučit. 60% ()

Reklama

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Nepresvedčivá detektívka s nevýraznými postavami a chaotickým dejom, ktorej scenár by sa dal zhrnúť do jednej epizódy CSI Miami/Las Vegas/New York/ Vyšné Hámre...whatever... Ako celovečerný film to však žiadna sláva nie je. No pravdou je, že som ani nič také neočakával... Už booklet filmu tárajúci niečo o spojení Se7en a Saw mi dával najavo, že toto nedopadne príliš dobre. V poslednom čase sa totiž stáva akousi módou, že už keď nemáme ako prilákať ľudí na film, odvoláme sa na nejaký kult. Ale väčšinou je ten film od kultu vzdialený na svetelné roky. Označením horor pri tomto mišmaši tiež niekto strieľal len tak naslepo, pretože tento film horor nevidel ani z raketoplánu Atlantis pri jeho poslednom lete. Čo je celkom smutné lebo to mohol byť pokojne jeden z filmov, ktoré si zarazím medzi svoje top. Námet sa mi totižto celkom pozdával, aj keď bol samozrejme sto krát prevarený. A ani výber hercov nebol najhorší. Skarsgarda či Selmu Blair môžem. Nakoniec z toho však nevzniklo nič iné ako nepodarená krimi suchotina na hranici medzi C-éčkovým a D-éčkovým spracovaním s neskutočne amatérskou kamerou a nevydareným pokusom o záverečný twist... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Waz je průměrný temný thriller, zabývající se (na dnešní poměry už celkem nezvykle) převážně spíš detektivním vyšetřováním než osudem obětí. Na plakátě vzpomenuté filmy Saw a Se7en dávají celkem přesnou představu o tom, jak film ve skutečnosti vypadá, v tomto případě se nejedná o klamavou reklamu. Kvalit těchto svých předchůdců nedosáhl, ale opak snad ani nikdo nemohl čekat. ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Tak som milo prekvapeny z tohto filmu. Pride mi dost mimo porovnavat tento thriller z filmami ako je SAW alebo dokonca Sedem. Tento film je jednoznacne o pomste a ani jeden zo spominanych filmov takuto myslienku nemal. Bol som spokojny asi po vsetkych strankach tohto thrilleru ci sa to uz tyka atmosfery alebo pribehu. Jedna jedina vec mi vsak nesedela a to je Selma Blair. Ona nie je zla herecka a vo vela filmoch sa mi naozaj pacila. Skor si myslim, ze postava ktoru hrala v tomto filme jej proste nesadla. Ale tak ci tak z filmom som viac ako spokojny a mozem ho len odporucit. Jedna sa o nadpriemerny thriller,ktory aj ked mozno nie je tak dobry ako Sedem a nie tak sokojoci ako SAW, ale milovnikom zanru by sa mohol pacit. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy je Eddiemu (Stellan Skarsgård) zatloukáván hřebík pod nehet, můžeme dobře vidět při zpomaleném záběru, že Eddie má na prstu přidaný umělý nehet. (Rocky62)

Reklama

Reklama