Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roku 1978 zmizol bez stopy 12-ročný chlapec David Freeman (JOEY CRAMER), ktorý sa z ničoho nič objavil v roku 1986. Počas tých ôsmich rokov, keď bol nezvestný, David nezostarol. Prečo? Netreba sa čudovať, pretože David sa stal členom posádky mimozemskej kozmickej lode, s ktoru práve pristál na Zemi. Chlapec však teraz vládne zázračnými schopnosťami dokáže navigovať fantastickú kozmickú loď kamkoľvek, kam zatúži ísť... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

TylerD. 

všechny recenze uživatele

"Potřebuju Ti naskenovat mozek, nebude to bolet." "Kolikrát jsi to dělal?" "Zero." :D Tohle byla roztomilá a vtipná dvojka, co by vydala skoro na seriál. Rodinný film, který u mě překonává běžné komedie. Jen bych si přál aby existovala i nerodinná verze filmu, kde po tom jednom úžasném zvratu (ze kterého mrazí a který se takhle dobře nepovede většině vážných scifi) nezačne dětské dobrodružství ale seriozní scifi, protože ten moment a celý námět na to má. Škoda, že se jí asi nikdy nedočkám. ()

R.O.man 

všechny recenze uživatele

Tak tento film si z detstva nepametam, no pride mi to celkom cool na tu dobu, podobne ako slavne Cislo 5 zije alebo Nekonecny pribeh. Spolovice sci-fi, z druhej rodinny a na 80-te roky celkom slusna technika. Prijemna oddychovka na rozdiel od tych vsetkych akcnych strielaciek alebo komplikovanych politickych thrillerov. Stan - 22.10.2021 ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní záležitost. Nechápu, jak mi tohle mohlo unikat. Film, který musí potěšit každého, kdo je v koutku duše stále dítětem. Stává se mojí kultovkou. Nejen, že si scénář na nic nehraje, je naprosto civilní, ale hlavně ten mimozemský pilot mluví a jedná přesně tak, jak bych od mimozemské inteligence očekával. Věcný, pragmatický, doslovný a odlidštěný..až dokuď si nenačte lidské chování. Pak je ale vtipný. "See you later, navigator!". K tomu se budu fakt rád vracet. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Dvanáctiletý kluk se probouzí o osm let později do světa kam nepatří. Zatímco vědci se snaží přijít na to co se stalo, on cítí propojení s vesmírnou lodí a vydává se s ní na dobrodružný výlet kolem světa. Myslím, že Kleiserovi (Pomáda, Modrá laguna) se film perfektně povedl, je to nesmírně poctivý dětský sci-fi, ze kterýho bych byl v kdysi odvařenej. A i dneska se na to moc pěkně kouká - humor (Twisted Sisters vs. Bee Gees), spád, sympatický kluk v hlavní roli, 80´s atmosféra a i ta vesmírná loď se povedla (a taky je vtipně ukecaná). A všechno to skončí tím nejleším možným happyendem. Takže See you later, Navigator :-) ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Priemerný rodinný film presne v duchu 80. rokov s peknou ústrednou melódiou a spočiatku zaujímavým námetom. Vadila mi tu Veronica Cartwright ktorá mi bola vždycky nesympatická, už od čias Votrelca, na druhej strane 12 ročný Joey Cramer bol charizmatický. Miestami nudné a zĺhavé ale na druhej strane aj hravé, nevinné, skrátka nasiaknuté 80. rokmi preto dávam nakoniec slabšie 3* , Alan Silvestri zachraňoval čo sa dalo ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama