Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý policista, který se nyní protlouká jako čistič místa činu, se nevědomky podílí na krytí trestného činu ve svém posledním zaměstnání. (Filmbox)

Recenze (179)

genetique 

všechny recenze uživatele

Harlin ešte zďaleka nemá svoje dni spočítané a s béčkovými scenármi si vie stále slušne poradiť. Nádych moderného spracovania je zreteľný (ale chvalabohu menší ako pri reklamovo pôsobiacom 'The Covenant') a úpadok klasickej atmosféry 90tych rokov sa stále vzďaľuje. Na herecké obsadenie je radosť pozerať, nie preto, že by predvádzali oscarové výkony, ale že sa vôbec stretli v takomto zložení spolu. Takže kto si chce pozrieť neoriginálne originálny thriller so slušnou atmosférou, má šancu práve pri filme 'Cleaner'. 70%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Od desíti k pěti a od pěti... no dejme tomu ke třem. Zkrátka od výborného začátku přes průměrný střed až k podprůměrné zápletce a k ubohému finále ve stylu patnáctého dílu deváté řady jakéhosi spotřebního kriminálního TV seriálu. A je mi to líto, protože začíná to opravdu skvěle, s jemně cynickým a drsným humorem, který mám tolik rád. Vlastně to začalo až příliš skvěle na to, aby se to něčím nepodělalo. A taky že jo, netrvalo dlouho a přišly rodinné scény dédyho a jeho princezny. "No dobře", říkal jsem si, "úlitba diváckému stádu a jen taková vedlejší větev scénáře...". Ale kdepak, ona to byla prosím dost možná ta hlavní větev. Co naplat, že Samuel L. hraje prvoligově a Ed Harris mu zdatně sekunduje, na tuhle banální televizní inscenaci mohli najmout klidně nějaké druhořadé kanadské herce a ušetřit tak fůru prachů na honorářích. Ale aspoň jsem dostal zajímavý tip na fakt nechutnou negerskou fachu, kterou bych docela rád někdy zkusil, třeba až mě přestane bavit lézt po stráních s motorovkou. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Zaujimavy pribeh a pritom mi tu vobec nechybali ziadne automobilove nahanacky, na ktore som bol v minulosti od Rennyho Harlina zvyknuty. V tomto pripade ide o zaujimavy scenar, kde sa Jackson pokusa rozlustit, kto planoval vrazdu a hlavne kto ho poslal odpratat stopy po mrtvole skor, nez tam prisla policia. Pritomnost Eda Harrisa a Evy Mendes ma este viac potesila a hlavne aj to, ze Renny Harlin konecne natocil po dlhej dobe solidny film, ktory stoji za pozretie. Zatial najuspesnejsie filmy Rennyho Harlina su SMRTONOSNA PAST 2 (1990) a CLIFFHANGER (1993)... 30.04.2010 _______ Samuel L. Jackson - (Tom Cutler) +++ Ed Harris - (Eddie Lorenzo) +++ Eva Mendes - (Ann Norcut) +++ Luis Guzmán - (Det. Jim Vargas) +++ Keke Palmer - (Rose Cutler) +++ Maggie Lawson - (Cherie) +++ Produkcia: Samuel L. Jackson +++ Hudba: Richard Gibbs +++ ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Krimi plné známych tvári,napiatej atmosféry a Rennyho Harlina-jeho prácu je poznať ešte po toľkých rokoch!V celku ide o slušné prevedenie,ktoré nenechá diváka chladným,avšak niečo tomu chýba!Herci sú na mieste tak ako réžia,ale scénar je slabší!Dej je pomerne odfláknutý a aj napriek tomu,že všetci zúčastnený sa snažia ako o dušu hlavná línia ich nepustí ďalej!Je to škoda,pretože takáto skupina ľudí ma určite naviac... ()

made1 

všechny recenze uživatele

Opravdu mám ráda S. L. Jacksona a nehrál špatně, ale veškeré nadšení žádné. Nudila jsem se, téma dobré ale tak laxně zpracované, že je až škoda použitého materiálu a času. Film přesně určený, aby jel večer, když budete mít návštěvu a nebudete stíhat koukat. Začátek jasný, konec taky. Uprostřed opravdu není nic, co by vám mohlo utéct. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Natáčalo sa od 29. januára do 15. marca 2007 v Louisiane, USA. (m.a.t.o.)
  • Rozpočet: 25 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama