Reklama

Reklama

Shrekovy Vánoce

(TV film)
  • Česko Shrekoleda (více)

Vánoční stromek není to jediné, co je v téhle sváteční komedii zelené. Oblíbený hrdina se vrací, aby se pokusil objevit kouzlo Vánoc. Shrek Fioně a dětem slíbí, že prožijí svátky, na které do smrti nezapomenou. Sám ovšem musí nejdříve absolvovat "vánoční rychlokurz". Když už má pocit, že všechno je, jak má být, a že Vánoce mohou začít, objeví se ve dveřích Oslík, Kocour v botách a Perníček s bandou přátel a rodinná pohoda je ta tam. Shrekovy Vánoce, to je úžasná pohádka, jaká tu ještě nebyla! (Magic Box)

(více)

Recenze (264)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Neprišiel som na to ako prvý, ale musím to zopakovať: Eddie Murphy už je neznesiteľný aj v tej animovanej podobe. Inak je tento kraťas plný príjemných prekvapení: animácia je na úrovni celovečerákov, vtípky fungujú (hlavne Kocúrov vianočný príbeh, nemecké schweine, čokoľvek s Perníčkom - "Santa, pomóóóc!" - a Pinocchiova pančucha na darčeky) a celé to skončí skôr, než to začne nudiť, čo sa Shrekovi Tretiemu bohužiaľ nepodarilo. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Ano, je to uřvané, je to typicky americké, je to kýčovité, je to moralitka jak prase. Ale ... copak Vánoce nejsou často o kýči, shonu, morálce? No, neměly by být. Měly by být o rodině, lásce a přátelství. A přesně tohle chce svým osobitým způsobem Shrekoleda říci. A to je dobře. Hudba: Harry Gregson-Williams ()

Reklama

tommy187 

všechny recenze uživatele

Rok 2007 bol na Shrekov veľmi, veľmi slabý. Shrek tretí bol dosť nepodarený, rovnako ako tento "špeciál", ktorý ma osobne nezaujal. SHREKove prvé Vianoce mali už tradične geniálny dabing oslíka, a výborný začiatok. No potom to už bola veľká, veľká nuda. No aj tak ***, vďaka solidarite k Shrekovi, Fione atď. 55%. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Od chvíle, kdy Shrek dostal rodinku včetně dětí tahle pohádka dostala hrozně povrchní a nudný rozměr. Vánoce to potvrzují a kromě dvou tří pěkných scén (klasický theme z Carminy Burany O Fortune hned na začátku a zvracející perníček:-))) jde o hloupý vánoční díl. Autoři jako by zapomněli na nějaký pěkný nápad a celé to vypadá opravdu trapně a ohraně. ()

Gadamf 

všechny recenze uživatele

Dva podobné krátke animáky išli tieto Vianoce - Shrekovské Vianoce a Madagaskarovské Vianoce. Aj keď ma celovečerný Shrek bavil viac a mal aj lepšiu grafiku, v týchto kraťasoch bol Madagaskar výrazne lepší. Shrek bol len ďalší klasický detský aha-sú-Vianoce filmík, ktorý priniesol zopár vtipov, ale nič extra. Naopak Madagaskar bol výborný a mám dokonca pocit, že do tej necelej polhodiny dokázali nasúkať viac vtipu a zábavy ako do celovečerného Madagaskaru. Doteraz budem mať navždy nezabudnuteľné scény s "Džulienárom", či studenou vojnou medzi sobmi a tučniakmi. Na malé Shrekčatá si však nespomeniem tak ľahko. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když chce Shrek políbit Fionu a vyruší je Pinocchio, zní píseň „Don't Stop Believin'“ od Journey. (griph)

Reklama

Reklama