Reklama

Reklama

Shrekovy Vánoce

(TV film)
  • Česko Shrekoleda (více)

Vánoční stromek není to jediné, co je v téhle sváteční komedii zelené. Oblíbený hrdina se vrací, aby se pokusil objevit kouzlo Vánoc. Shrek Fioně a dětem slíbí, že prožijí svátky, na které do smrti nezapomenou. Sám ovšem musí nejdříve absolvovat "vánoční rychlokurz". Když už má pocit, že všechno je, jak má být, a že Vánoce mohou začít, objeví se ve dveřích Oslík, Kocour v botách a Perníček s bandou přátel a rodinná pohoda je ta tam. Shrekovy Vánoce, to je úžasná pohádka, jaká tu ještě nebyla! (Magic Box)

(více)

Recenze (264)

Elis009 

všechny recenze uživatele

Bez tohoto filmu si prostě nedovedu představit Vánoce... Pokaždé, když ho vysílají, voní vzduchem kapr, cukroví a vánoční filmy... Ikdyž je to americký animák, je prostě kouzelný... Když ho letos nedávali, Vánoce byly prostě jiné... A všechny vánoční pohádky, jak od oslíka nebo koucoura, jsou stejně vtipné a super... Prostě atmosféra jak má být :) ()

Numerobis 

všechny recenze uživatele

Shrek byl jako film nesmírně zajímavý. Svého času jsem na něj koukal, oči vyjevené nejen ze vtípků, ale i animace. (byl to první animák "nového" typu, který jsem viděl). Druhý díl laťku nepřekonal a třetí...jsem díkybohu neviděl. Zato jsem ale viděl tento pokus. Na Štedrý den, kdy jsem se na něj podíval, jsem byl plný přirozeného sentimentu, leč nijak nadšený jsem nebyl. Skoro žádný děj, hlavní otázka zajímavá tak pro třeťáka (ZŠ - domýšlivci) a typický USA přístup k Vánocům - toť důvody, proč toto sentimentální (a horkou) jehlou sešité animování vidět nemusíte. 2 hvězdičky za tu trochu Shrekovské atmosféry... ()

Reklama

Testament 

všechny recenze uživatele

Vedle Shreka 3 jednoznačně největší zklamání, co se týká zeleného zlobra. Chaotická zmatlanina, kdy jednu minutu se všichni radují, v následující se rozhádají, aby se po zhruba stejné době zase spolu vesele bavili?? Rozšafnější snímek jsem už dlouho neviděl. Pro milovníky Shreka- s odstupem času možná uznám, že jsem snímek ohodnotil nepřiměřeně a jednu až dvě hvězdičky ještě sundám:). PS:Oslík se změnil v ono užvaněné a otravné zvíře, tentokrát v negativním slova smyslu. ()

qwxyz 

všechny recenze uživatele

Jak velmi dobrý byl první film se Shrekem. Nyní už je všude a začíná se mi z něj zelenat před očima. Bohužel to není ta pěkná barva přírody, ale klasického případu, z kterého je zapotřebí vymáčknout peníze, co to jenom jde. Jen aby to nedopadlo jak se Spidermanem, který si může dáti náhrobní kámen. Škoda...44% ()

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle dílko nikdy nemělo spatřit světlo světa. I při stopáži 22 minut strašně nudí, když zrovna nebohého diváka nevytočí nějakou příšernou trapárnou, kterých je na jednu milisekundu opravdu požehnaně. Navíc asi nebylo úmyslem tvůrců, aby oslík štval kromě Shreka i diváky. Z těch jeho otravnejch keců mi úplně třeštilo v palici. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když chce Shrek políbit Fionu a vyruší je Pinocchio, zní píseň „Don't Stop Believin'“ od Journey. (griph)

Reklama

Reklama