Reklama

Reklama

Shrekovy Vánoce

(TV film)
  • Česko Shrekoleda (více)

Vánoční stromek není to jediné, co je v téhle sváteční komedii zelené. Oblíbený hrdina se vrací, aby se pokusil objevit kouzlo Vánoc. Shrek Fioně a dětem slíbí, že prožijí svátky, na které do smrti nezapomenou. Sám ovšem musí nejdříve absolvovat "vánoční rychlokurz". Když už má pocit, že všechno je, jak má být, a že Vánoce mohou začít, objeví se ve dveřích Oslík, Kocour v botách a Perníček s bandou přátel a rodinná pohoda je ta tam. Shrekovy Vánoce, to je úžasná pohádka, jaká tu ještě nebyla! (Magic Box)

(více)

Recenze (264)

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle dílko nikdy nemělo spatřit světlo světa. I při stopáži 22 minut strašně nudí, když zrovna nebohého diváka nevytočí nějakou příšernou trapárnou, kterých je na jednu milisekundu opravdu požehnaně. Navíc asi nebylo úmyslem tvůrců, aby oslík štval kromě Shreka i diváky. Z těch jeho otravnejch keců mi úplně třeštilo v palici. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Kraťasy k animákom (to je jedno či sa filmu priamo týkajú alebo nie) by mali byť príjemným osviežením a nabudením diváka, aby si pozrel podporovaný film. Pri treťom pokračovaní o zelenom (zl)obrovi sa však aj jeho kraťas zastavil v zábave niekde vo svojej polovici a potom už tomu nebolo pomoci. A keď sa to týka dvadsiatich minút, tak to už je naozaj potupa pre všetkých zainteresovaných. Nakoniec to mierne patetický, dojemný a chvalabohu aj jednoduchý záver trošku zachráni ale to len preto, že šlo o vianočnú vec. Peniažky sa ale aj z tohoto určite pekne zasypali a ja myslím, že ak bude štvrté filmové pokračovanie na rovnakej úrovni ako trojka, tak by si už kraťas k nemu mohli odpustiť. 60%. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Neprišiel som na to ako prvý, ale musím to zopakovať: Eddie Murphy už je neznesiteľný aj v tej animovanej podobe. Inak je tento kraťas plný príjemných prekvapení: animácia je na úrovni celovečerákov, vtípky fungujú (hlavne Kocúrov vianočný príbeh, nemecké schweine, čokoľvek s Perníčkom - "Santa, pomóóóc!" - a Pinocchiova pančucha na darčeky) a celé to skončí skôr, než to začne nudiť, čo sa Shrekovi Tretiemu bohužiaľ nepodarilo. ()

Abcbc 

všechny recenze uživatele

Nudné a trapné! Takový název by pro Shrekovy vánoce podle mě seděl lépe. Do prvního dílu této animované komedie jsem se okamžitě zamilovala, další díly dopadly o dost hůře a tento rádoby 'doplněk do sbírky' mě naprosto dorazil. Humor se bůhví kam poděl, ochabnul příběh... Celkově 22 minut s maximálně dvěma vtipným momentům. Tohle se nikdy nemělo dostat na veřejnost! ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Asi jsem jeden z mála, ale mě přijde tenhle speciál legrační. Jako malý jsem se vždy těšil, že ho budou dávat na Nově a přemlouval rodiče abychom buď měli večeři dříve nebo později, protože jsem to nechtěl prošvihnout. Dnes jsem to po spoustě letech pustil svým dětem a všichni jsme se bavili. Upřímně já asi nejvíc. Jak jsem řekl přišlo mi to vtipné a ideálně dlouhé. Samozřejmě kdyby byl takto natočen celý film asi bych tolik nejásal, ale zde mi to prostě všechno sedlo. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když chce Shrek políbit Fionu a vyruší je Pinocchio, zní píseň „Don't Stop Believin'“ od Journey. (griph)

Reklama

Reklama