Reklama

Reklama

Shrekovy Vánoce

(TV film)
  • Česko Shrekoleda (více)

Vánoční stromek není to jediné, co je v téhle sváteční komedii zelené. Oblíbený hrdina se vrací, aby se pokusil objevit kouzlo Vánoc. Shrek Fioně a dětem slíbí, že prožijí svátky, na které do smrti nezapomenou. Sám ovšem musí nejdříve absolvovat "vánoční rychlokurz". Když už má pocit, že všechno je, jak má být, a že Vánoce mohou začít, objeví se ve dveřích Oslík, Kocour v botách a Perníček s bandou přátel a rodinná pohoda je ta tam. Shrekovy Vánoce, to je úžasná pohádka, jaká tu ještě nebyla! (Magic Box)

(více)

Recenze (264)

Abcbc 

všechny recenze uživatele

Nudné a trapné! Takový název by pro Shrekovy vánoce podle mě seděl lépe. Do prvního dílu této animované komedie jsem se okamžitě zamilovala, další díly dopadly o dost hůře a tento rádoby 'doplněk do sbírky' mě naprosto dorazil. Humor se bůhví kam poděl, ochabnul příběh... Celkově 22 minut s maximálně dvěma vtipným momentům. Tohle se nikdy nemělo dostat na veřejnost! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Od chvíle, kdy Shrek dostal rodinku včetně dětí tahle pohádka dostala hrozně povrchní a nudný rozměr. Vánoce to potvrzují a kromě dvou tří pěkných scén (klasický theme z Carminy Burany O Fortune hned na začátku a zvracející perníček:-))) jde o hloupý vánoční díl. Autoři jako by zapomněli na nějaký pěkný nápad a celé to vypadá opravdu trapně a ohraně. ()

Reklama

Angie91 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že kdyby si na tom dali více záležet, mohl by z toho být normální 90-ti minutový film... Zdálo se mi to trochu odfláknuté, ale to asi proto, že do 22-ti minut vmáčkli celou pointu. Původně bych dala jen 3*, ale když jsem viděla to k politování hodné hodnocení, musela jsem jednu přidat... vždyť na Vánoce má být každý štedřejší a navíc Shrekova závěrečná koleda mě fakt pobavila :o) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj DVD v USA $14,475,479 //počet predaných kusov 1,218,276║ Krátky pohľad do Shrekovho príbytku a jeho prvých Vianočných osláv, dopadol tak ako posledný tretí diel filmu, v celku nijak moc výrazne, na krátkej stopáže si odkrútia camea skoro všetky najznámejšie rozprávkové postavičky z tohto niekdajšieho fenoménu a už to pomaly býva zvykom že vydarených vtípkov či narážok moc nieje, animácia sa dá prekusnúť dali si v určitých medziach záležať aj keď je tam oproti špičkovému Pixaru cítiť stagnácia a opäť dominuje len postavička medovníčka a jeho bojazlivé predstavy o Santovi, len škoda že to je opäť zasadené do omieľaného príbehu o tom ako niekto nemá vzťah k tomuto sviatku a ako ho samozrejme potom ako sa zo všetkými pohnevá nadobudne. /55%/ ()

Gadamf 

všechny recenze uživatele

Dva podobné krátke animáky išli tieto Vianoce - Shrekovské Vianoce a Madagaskarovské Vianoce. Aj keď ma celovečerný Shrek bavil viac a mal aj lepšiu grafiku, v týchto kraťasoch bol Madagaskar výrazne lepší. Shrek bol len ďalší klasický detský aha-sú-Vianoce filmík, ktorý priniesol zopár vtipov, ale nič extra. Naopak Madagaskar bol výborný a mám dokonca pocit, že do tej necelej polhodiny dokázali nasúkať viac vtipu a zábavy ako do celovečerného Madagaskaru. Doteraz budem mať navždy nezabudnuteľné scény s "Džulienárom", či studenou vojnou medzi sobmi a tučniakmi. Na malé Shrekčatá si však nespomeniem tak ľahko. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když chce Shrek políbit Fionu a vyruší je Pinocchio, zní píseň „Don't Stop Believin'“ od Journey. (griph)

Reklama

Reklama