Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vždy dokonalá Carolyn McDuffy a její sestry mají plán - chtějí vyhrát Charitativní cenu roku tím, že budou trénovat mentálně postižené atlety a připraví je na účast v regionálních sportovních hrách. Carolyn dostane na starost Pumpkina Romanoffa. Nejprve je z něho zděšená, ale záhy zjišťuje, že mladík v sobě má něco, co doposud u nikoho nepoznala: něhu, lidskost, poctivost a vnitřní čistotu, které ji hluboce citově zasáhnou. Ke zděšení svých přátel i Pumpkinovy matky, která svého syna úporně brání před celým světem, se Carolyn do svého chráněnce zamiluje. A zatímco dívčin dosavadní perfektní život se rozpadá, Pumpkin ji naučí, že to, co se zdá dokonalé, ve skutečnosti dokonalé být nemusí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

thunnus 

všechny recenze uživatele

Děs a bída. (Ne)herecké výkony jsou otřesné, Christina Ricci si to u mě po skvělé Zrůdě pěkně pokazila, protože to, co předvádí, je na zlatou malinu, ale ostatní nejsou o moc lepší, Hank Harris se pořád tváří stejně a ten Samuel Ball vypadá jako ještě větší hňup, než má být. Pak jsou tu ještě zajímavé dějové zvraty, jako že s Kentem vybuchne auto a zřítí se do 50-ti metrové hloubky, aby on se v následující scéně objevil pouze s nějakým zraněním nohou a nijak neporaňenou tváří. To už jsem si vážně myslel, že si tvůrci z nás dělají srandu. Jediná hvězda je snad za to, že film, se snaží ukázat mentálně postižené v jiném světle, než v záporném, jako to často dělají jiné filmy. Bohužel ale mám pocit, jako by snad tento film chtěli autoři natočit právě pro tyto postižené lidi. ps: pokud je to ale parodie na romantické filmy, tak je to dokonalé, dokonce tak dobré, že jsem to nepoznal. Pak mé hodnocení by bylo **** ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

Ta slečna je pořád k nakousnutí. I v téhle gondole s porouchaným, anebo možná schválně otočeným kormidlem. Bavil jsem se dobře, ale zábavu střídal zmatek a kroucení hlavou. Jako by to psali dva scenáristi, jeden proti druhému. Chvílemi jsem si říkal: to by měli ukazovat děckám na středních školách! Ale pak se to zhouplo někam úplně jinam. Za jedno vidění to stojí, ale kdo neviděl, o mnoho nepřišel. (Leda o krásnou Ch. Ovšem nesvlíkla se.) ()

Reklama

Luff 

všechny recenze uživatele

Tady vidíte, že láska může být opravdu všude. Rozdíly jsou jen výmluvy. Pumpkin je dokonale ztvárněn, i já jsem se po shlédnutí filmu do něj okamžitě zamilovala :). Christina Ricci jako vždy úžasná, zde jako zmatená,ale hrozně milá. Na film bych se dokázala dívat denně. Hudba se k filmu naprosto hodí, zní mi v hlavě dodnes. ()

Šípek 

všechny recenze uživatele

Mělo to být možná americky dojemné, je to jen americké. Jako podle stokrát osvědčené šablony hollywoodského příběhu. Bohužel Christina Ricci místo aby poutala pozornost, po celou tu dlouhou dobu spíše iritovala. A o některých scénách se dalo pochybovat, zda jsou ještě míněny vážně nebo děj přechází plynule do jakéhosi snu. Hvězdičku si dám jen proto, že jsem do konce filmu vážně neusnul. ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Kterak povrchní husička s dokonalým životem přitroublého dívčího klubu vysoké školy a s přítelem v podobě hezouna školy se setká s momentálně zaostalým klukem, který ji otevře oči a dostane ji na svou bezprostřednost a neposkvrněnost citů. Na první pohled toto všechno zní jako docela průměrný až tuctový námět, ale tentokrát zdání klame, už jen stačí fakt, že mezi výkonnými producenty je i F.F. Coppola. Christina Ricci zde odehrává jeden ze svých nejlepších hereckých výkonů, přestože začátek snímku je poněkud neucelený a poměrně nepochopitelně rychle se rozvíjí vztah mezi dvěma hlavními hrdiny. Roztěkanost však ustává ve vrcholu zápletky, kdy příběh má spád a šokující pokračování. Průšvih nastává na samotném konci, který je přespříliš překombinovaný a zbytečně potápí film do vod zbytečného klišé a to je velká škoda. Ale čert to vem, příjemně jsem se bavil a děkoval bohu, v kterého nevěřím, že v Americe dokáží natočit i trochu hlubší film. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama