Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vždy dokonalá Carolyn McDuffy a její sestry mají plán - chtějí vyhrát Charitativní cenu roku tím, že budou trénovat mentálně postižené atlety a připraví je na účast v regionálních sportovních hrách. Carolyn dostane na starost Pumpkina Romanoffa. Nejprve je z něho zděšená, ale záhy zjišťuje, že mladík v sobě má něco, co doposud u nikoho nepoznala: něhu, lidskost, poctivost a vnitřní čistotu, které ji hluboce citově zasáhnou. Ke zděšení svých přátel i Pumpkinovy matky, která svého syna úporně brání před celým světem, se Carolyn do svého chráněnce zamiluje. A zatímco dívčin dosavadní perfektní život se rozpadá, Pumpkin ji naučí, že to, co se zdá dokonalé, ve skutečnosti dokonalé být nemusí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Oooooooou SHIT !!!! Tenhle film se bere moc vážně na to, aby v ní vynikl humor. Recese se nekoná, ale stupidních dialogů, trapných scén a špatného scénáře se můžete nabažit do sytosti. K tomu přepálená stopáž minimálně o 110 minut. Šílený. Never more. A to Christinu zbožňuju. P.S.: I kdybych se snažil pochopit úmysl tvůrců o sto péro, tak to prostě posrali. Přehrávající herci, nesmyslné scény a naivita zkrátka na recesní komedii nestačí. Rebelie na nic. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Tvrdě sebeironizující pohled na stepfordskopaničkovský svět americké mládeže v nezávislém kabátě, který je navíc umocněn rozvíjejícím se vztahem do sebe zahleděné a při každé příležitosti dokonalé Carolyn s retardovaným sportovcem Pumpkinem. Film se nesnaží být líbivý, spíše naopak. Ukazuje nám povrchnost lidí ve společnosti, která je proti všem odlišnostem v jejich přesně nalajnovaných životech. Navíc brilantní Christina Ricci bojující se svými city nehrála snad nikdy líp. Navíc pár parodických hlášek na uhlazené americké filmy a pár vtípků: "Znásilnila jsi mi syna! Děvko! Kurvo! Prostitutko! Pedofilko." Film, který není pro všechny a nikdy nebude správně pochopen a o to možná tvůrcům šlo. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Největším problémem filmu je jeho neuvěřitelnost. Celkově mi to totiž připadalo, s vyjímkou Brendy Blethyn, naprosto nevhodně obsazené a přestože je Ricciovka mou oblíbenkyní, nedokázala svou proměnu z nafrňený vysokoškolandy do uvědomilé citlivky s velkým srdcem podat tak, abych jí to žrala. Takže film, který mi při daném tématu připadal zbytečně dlouhý (ačkoli né vyloženě zdlouhavý) a který je jen stěží uvěřitelně podaný. On bude asi problém i v tom, že se tvůrci do poslední chvíle nerozhodli, jestli je jim bližší černá komedie, nebo citlivé drama. PS: Do třetí hvězdy to dotáhl účes Dominique Swain, kterej byl tak příšernej, že jsem z něj nedokázala spustit oči. ()

jarvis 

všechny recenze uživatele

značně mi to připomnělo moji slohovku s názvem Ze života drůbeže, kterou jsem zplodila ještě na gymplu jako parodii na své dvě "inteligentní" a oblíbené spolužačky. ale na rozdíl od tohodle filmu z té slohovky bylo jednoznačně poznat, že to opravdu JE myšleno s velkou dávnou nadsázky. ale pokud teda nejsem už úplně zdegenerovaná svou školou a nevidím nějaké to poselství už naprosto ve všem, řekla bych, že rozuzlení lze nalézt v úplně POSLEDNÍ VĚTĚ filmu (pro ty, co si tuhle perlu nahrávali a mají chuť si to pustit ještě jednou). ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská komedie, která nese všechny známé a tolik mnou nenáviděné prvky... A ještě v hlavní roli postiženej kluk... Vždyť to přeci nemůže fungovat! Postavy jsou sice naivní a k smíchu... Ale je to prostě zvláštním způsobem příjemný film a (ikdyž s tím mnozí nesouhlasi) nikterak neurazí. Navíc moc pěkná hudba. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama