Reklama

Reklama

Ledová smrt

  • Česko Ledová kořist (více)
Trailer

Partia snowboardistov sa vyberie za pôžitkami do vysokohorskej oblasti. Po zranení jedného z nich sú nútení vyhľadať pomoc - a jediným útočiskom sa zdá byť horská chata v jednej z dolín. Tá je opustená a bez funkčného telefónu, zato s poriadnou zásobou alkoholu a množstvom prázdnych izieb. Niekto alebo niečo sa však v chate predsa len ukrýva. A prvú obeť delí od smrti iba krátky okamih. Kratší ako švihnutie horolozeckým krompáčom... (Nick Tow)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (301)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Režie je rozhodně fajn, ale to hlavní co dělá tento film zajímavým, je scénář. Ten díkybohu nejede po zaběhnutém schématu žánru a ač možná tušíte, kdo z party přátel zemře, nikdy si nemůžete být jistí kdy a jak k tomu dojde. Scénář se však postaral i o řadu kliček a do očí bijících nelogičností, které spolu s pomalejším rozjezdem film kazí. 7/10 ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Na krásném místě které je obklopené hromadou sněhu se parta přátel rozhodla se trochu zabavit a jak už to bývá stane se nehoda a taky záhy náhle máme poblíž opuštěný hotel, takže se musí využit tohoto místa pro záchranu ale bohužel místo nese svojí temnou minulost tak se můžeme těšit na mírné napětí a pár slušných vražedných akcí, herci jsou dostatečně přesvědčivý takže určitě cítím velkou spokojenost. ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Fritt vilt nudí tím nejošoupanějším možným horrorovým motivem maskovaného zabijáka, který znepříjemní výlet omladině odříznuté od civilizace. Skrz na skrz průhledný děj neumí překvapit, nemá fantazii, naopak si s železnou pravidelností jede od začátku do konce rutinním tempem po předvídatelné línii. Zpracování až na zimu zálezající pod nehty nedisponuje vyspělým dojmem a sotva se dokáže držet průměru. Horror, který brzy vyloží karty a nedokáže diváka v čemkoli znějistět, funguje jen stěží. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Snad první slasher, kde jsem se všemi postavami opravdu sympatizoval. A to se cení! K tomu ještě atraktivní norské prostředí a vynikající atmosféra. Přes tato nesporná pozitiva je film ale strašlivě předvídatelný a konec by k mé plné spokojenosti taky musel být jiný. Takhle je to "jen" něco málo přes 70% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Většina lidí se shodne na tom, že bylo hodně mrazivé prostředí a skvělá atmosféra. Pro mě moc překvapivý film, to jsem fakticky nečekal. Naprosto neznámí film, o kterém jsem neměl zdání. Ale mohu říct, že velká spokojenost. Opravdu napínavý hororový film od začátku až do konce. Když dostal ty pořádné obrátky, tak se nedal zastavit a já úplně ztuhl. Slasher, tak jak má být. Postupně všechny po jednom, hezky pomalu a ne moc přehánět s krví. To horor zvládl na výbornou... 7/10 = 75% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v nórskom pohorí Jotunheimen a trvalo od 17. januára 2006 do 4. marca 2006. (MikaelSVK)
  • Hotel, v ktorom sa film odohráva, v skutočnosti nesie názov Hotel Leirvassbu. Jeho adresa je 2687 Bøverdalen, Nórsko. (BoredKid)
  • Keď Jannicke (Ingrid Bolsø Berdal) ide skontrolovať Ingunn (Viktoria Winge), dvere do izby sa otvárajú smerom von. Keď sa Jannicke vracia s Morten (Rolf Kristian Larsen) a Mikal (Endre Martin Midtstigen), dvere sa otvoria dovnútra. (misterz)

Související novinky

Svensk Filmindustri mění vedení

Svensk Filmindustri mění vedení

24.04.2014

Michael Fleischer, generální ředitel SF Film v Dánsku, a Guttorm Peterson, SF Norge v Norsku, ohlásili po více než deseti letech své působnosti ve Svensk Filmindustri svůj odchod. Fleischer u… (více)

Reklama

Reklama