Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jannicke, hrdinka prvního dílu a jediná přeživší masakru na zapadlé horské chatě, je zachráněna a odvezena do nejbližší nemocnice. Zatímco se jí dostane lékařské péče, místní policejní sbor sem dopraví i mrtvá těla jejích přátel, včetně toho vrahova… Tato noční můra ještě zdaleka není u konce! (ČSFD.cz)

Recenze (195)

obitus 

všechny recenze uživatele

Sequel lepší prvního dílu. Děj se po vzoru druhého Halloweenu přesouvá do nemocnice, kde jediná přeživší z předchozí "vybíjené na sněhu" zjišťuje, že zabiják, který jakoby vypadl z oka svému kolegovy z My Bloody Valentine, není až tak mrtvý, jak by se mohlo zdát. Coby nenáročný slasher funguje druhý Fritt vilt naprosto perfektně. Od úvodního seznámení se šablonovitými postavami, přes první nesmělé vraždy, až po zavěr, který se zhlédl v jiném dílu Halloweenské série - všechno šlape jak švýcarské hodinky. Jen toho kopírování je trochu příliš. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Naprosto důstojný pokračování a je tomu stejně i v hodnocení, oboje po 68%, není se čemu divit. Sice mě ze začátku rozhořčilo, že i přes pád z několik metrů do rokliny a mrznutí nákou tu hodinu to týpek dokázal přežít. Aspoň teda se pokusili nám to nějakým způsobem objasnit. Napětí v nemocnici fungovalo jako kdekoli v jiný ohromný budově a po menších jatkách to finále pěkně vygradovalo tak jak mělo... ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem myslela, že zůstane pouze u jednoho filmu a on už tu je druhý díl. Fritt vilt II. začíná přesně tam, kde první díl skončil. Takže děj plynule navazuje. Jak by se dalo očekávat, přesunuje se do nemocnice. Jannicke přežila krvavé řádění v horách. Je převezena do liduprázdné nemocnice. Lékaři ale udělali osudovou chybu. Podařilo se jim totiž oživit téměř mrtvého vraha. Hrůza se může rozjet na novo. Norové se z předchozího dílu velmi slušně poučili a ještě přitvrdili. Dali i větší prostor zabijákovi. Jednou by z něho mohla být kultovní postava, která by se mohla zařadit po boku svých slavnějších hororových kolegů. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,380,797║ klasický problém druhých časti, keď sa balansuje z nesmrteľnostou záporáka, ktorý absolvoval pád do 50m rokliny po prepichnutý krompáčom ale dobre tvorcovia viditeľne inšpirovaný Americkým Halloweenom v skutku vedia obratne narábať s príbehom a dokážu upútať aj keď nám poväčšinou ponúkajú klasické klišé scénky /50%/ ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Od dánskych tvorcov som čakal niečo prepracovanejšie a s trochu odlišným prístupom. Oceňujem previazanosť prvého a druhého dielu, ale nakoniec sa z toho vykľul úplne typický horor podobný tým z USA. Vraždiaci maniak, ktorý majú výdrž za 10 chlapov tu už boli a jediným osviežením je zasnežené prostredie v horách. 60%. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Venkovní scény byly natočeny v norské divoké scenérii Jotunheimenu a ve vesnici Otta. Scény v nemocnici byly natočeny v nemocnici Åslund v Ås. (Homerking)

Reklama

Reklama