Reklama

Reklama

Epizody(22)

Obsahy(1)

Je to již téměř rok, co kněz Oshou po setkání se studentem Keiichim a bohyní Belldandy opustil svůj chrám a vydal se na cestou poutníka, aby tak dosáhl osvícení a mohl mezi lidmi šířit štěstí a lásku. Nyní se vrací zpět do svého chrámu, který dvojici svěřil, s pocitem, že svého cíle dosáhl. Jenže sotva poprvé opět vkročí na svůj pozemek, je mu jasné, že se jeho oáza klidu a míru během jeho nepřítomnosti změnila na extrémně hlučné a nebezpečné místo. A co že je toho příčinou? Především dvě Belldandyiny sestry Urd a Skuld, které si neustále musí dělat naschvály. Vypadá to tedy, že Oshova pouť za osvícením stále ještě neskončila. A tak mohou Keiichi, Belldandy a její dvě hlučné sestry dál spokojeně žít ve vypůjčeném chrámu. Jenže jak to tak vypadá, po událostech z první série mají na nebesích stále ještě určité problémy, a tak by bylo žádoucí, aby se všechny bohyně vrátily zpět. Kolik času Keiichimu a Belldandy ještě zbývá? A budou se muset nakonec skutečně rozloučit? (EMIA)

(více)

Recenze (5)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Sledovat všední život bohyně Belldandy a jejího milovaného klienta Keiichiho Morisaty mi přišlo nudné. Božsky banální a svatě klišoidní - chtělo by se říci. Mé poslední setkání s Belldandy, tedy alespoň s Belldandy, která miluje Keiichiho. Lepší **. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekl bych, že druhá série je o jeden stupeň lepší, než ta první.....alespoň teda já nečekal skoro každý díl na jeho konec. Ale pořád je to těžký průměr, a na slovo "klasika" se v tomto případě opravdu nedá dát...takže klidně ruce pryč, fakt není moc o co stát. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já se bavil u této série dobře, a každý díl mě něčím dostal, jelikož neznám mangu, nemohu posoudit kvalitu adaptace, ale humor a charaktery tu fungují na výbornou, Zéjména Urd mě dostává svými výstupy. Tento seriál společně s jinými tituly aa megami sama mohu vřele doporučit není ti nic stereotypního nebo nudného. ()

Tsukikage 

všechny recenze uživatele

Krom staré kresby není na tomto anime nic zajímavého, dokonce to něco ještě sráží pod průměr. Osobně si myslím, že je to těmi postavami, ze začátku se mi to i líbilo, především první díl, ale dál jsem upadal hlouběji a hlouběji do stereotypu, všechny díly se mi potom zdáli stejné, nudné a nezajímavé. Velice gratuluji, že se tvůrci podařilo dostat alespoň na **. ()

AngelLucy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování "Aa! Megami-sama!" se mi také líbilo, i když to ze začátku tvůrci trochu přeháněli. Ta pravá a hluboká zamilovanost už neměla své kouzlo jako dřív. A celé to vlastně bylo jen o jedné věci, ale z jiných pohledů. - Spoiler: K chránění a kradení Keichiho srdce a lásky k Balldandy. Ale dávka optimismu tam zůstala. :-) ()

Reklama

Reklama