Reklama

Reklama

VOD (1)

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

podívaná okolo OCC má celkem 6 řad (165 epizod). Prvních 5 (cca 140 epizod) je prakticky jedno a to samé. OCC staví motorku. Během stavby se Paul Sr. rozčilje (neskutečnej rapl), Paul Jr. se chová jako fracek (všechno vím nejlíp, chodím si do práce kdy chci) a retard Mikey (ten prakticky ve svém věku 30let nepracuje... jen tak se fláká a vymýšlí jak dělat cokoliv jiného než makat). Stavění motorky má ale vždy prim. Eskapády ústřední trojice jsou spíš jen tak na oživení. Poslední řada je ale zlom. Paul Sr. dojde trpělivost a oba lemply vyrazí... dozvíme se, že je vyléčený alkoholik, podíváme se na jeho druhou svatbu, atd... Jr. si uraženě založí vlastní firmu (protože ví vše nejlíp) a plácá se se svou ženou od butiku s oblečením, re-designu grillu až po "vlastní firmu na motorky" (do které přetáhne bývalé zaměstnance OCC mimochodem) a Mikey (krom toho že skončí v léčebně) se stále jen tak poflakuje a hraje si na cokoliv jiného než pracujícího člověka (hraje na klavír, maluje - no... čmárá jako dítě, dělá charitu). Stavby motorek jdou krutě do pozadí a centrum dění berou vztahy a životy všech tří. Někomu to může přijít jako "ta pravá zábava"se někomu vrtat v životech, nicméně u pořadu o motorkách to spíš otravuje. Původní série tedy šla do kytek a po roce vzniklo "pokračování" Americký chopper: Senior versus Junior (4 řady, 70 epizod), které se snaží vrátit tam kde byly původní epizody. ()

jane1106 

všechny recenze uživatele

Americký Chopper je reality show a tak se musíte smířit s tím, že kromě obdivování těch nádherných strojů uvidíte chlapi z Teutulovy firmy na sebe řvát, házet nářadí, nebo dokola před objektivem komentovat náladu v dílně a rozebírat své vnitřní pocity. Sem tam se přimíchají nějaké ty rodinné problémy či oddechovější zábava. To ale nemůže zakrýt skutečnost, že American Chopper jsou v USA skutečným pojmem, opravdoví borci montující pojízdné skvosty a objednávky význačných firem či celebrit budiž toho důkazem. ()

Reklama

El_Barto 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné na tomto seriálu je, že přestože se pořád a pořád dokola dělá jen jedna věc, tak i přesto neomrzí. Sice je do očí bijící, že ty hádky jsou většinou umělé, ale přesto to tomu dodává šťávu. Já osobně motorky nemusím, ale tento seriál mě přesvědčil abych nad nimi aspoň trochu poupravil názor. Motorku pořád nechci, ale nějaký chopper z dílny OCC bych časem bral :-D ()

subic 

všechny recenze uživatele

Banda tlustých kokotů si hraje na motorkáře. Vybalí z krabice díly, které jim dodá dodavatel. Vezmou si šroubováky, motorku smontují jak nábytek z Ikei a sem tam na to připlácnou něco navíc, co vyrobí ručně. Pak to celé pošlou někomu dalšímu do lakovny. Dělají motorku někomu na zakázku, zítra je termín na předání a práce probíhá tak, že jeden něco dělá a ostatní postávají, kávička, blbě žvaní a pak se pohádají. Jejich produktivita práce je fakt otřesná. Je to jeden výmaz vedle druhého, tam snad má 4z5 pohromadě jen ten starek kníráč Teutel, na kterého všichni nadávají. Přitom starej je jeden velkej cíťa, kterej se rozbrečí, i když mu operují psa, kterému musí amputovat nohu. To celé je zabalené do velké dávky amerického buranství. Třeba jejich výlety do Londýna, Paříže či Austrálie jsou toho jasným příkladem. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Dementní. Velmi dementní. Nemam nic proti motorkám, naopak, stroje co tu jsou k vidění jsou skvostné, ale zase že bych to žral, to taky ne... Ale hlavně je to, jak již jsem uvedl, naprosto dementní! Neustálé hádky mezi otcem dementem a syny dementy mi příjdou jako z telenovely... Jednu hvězdu dávám za to, že je tam chvílema vidět opravdu zajímavá práce... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • Rodina Teutulovcov si zahrala v jednej časti sitkomu Volajú ma Earl (od r. 2005) a Paul Sr. s Paulom Jr. si dokonca strihli malé cameo úlohy vo filme Divé svine (2007). (m.a.t.o.)
  • V začiatkoch firma sídlila v Orange County (odtiaľ pochádza názov spoločnosti), no neskôr sa presunula do mesta Rock Tavern vzdialeného asi 130 km od New Yorku. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama