Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

První půlka vážně dobrá. Ta atmosféra a stísněnost jedné podzemky vám skoro teče z obrazovky (příp. monitoru), navíc dvě nebo tři lekačky jsou naprosto zástavové. Bohužel, někde v polovině stopáže se to znenadání sekne a z poctivého chilleru se přesuneme spíš do slasherových vod, kde se zbytek přeživších rube s kultem náboženských zmrdů. Chvílemi je to zábavný a docela brutální, o nudě nic netvrdím, ale ona slibovaná monstra vyjdou v závěru přece jen dost zbytečně. Každopádně za tu almužnu (200 tisíc kanadských dolarů) je to seriozně zvládnuté béčko. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Dávám 4* zejména za excelentní zvuk DD 5.1. Párkrát jsem opravdu vyskočil až jsem rozlil kafe. Také námět je zajímavý, prostředí ponuré (jízda vlakem je pro mne noční můra), herecké výkony ujdou a krve je taky dost. Musím uznat, že mne film příjemně překvapil. Trošku mne mrzí ten konec. Chtěl jsem totiž vidět co udělají....... :-) Karen je mladá zdravotní sestra, která pracuje v psychiatrické léčebně. Dívka právě skončila směnu a rozhodne se vrátit domů vlakem. Během cesty se ale vlak náhle zastaví v tunelu. O chvíli později umírá jeden člověk. Karen spolu s ostatními cestujícími jsou zděšeni. A to ještě neví, že se stali cílem tajemné sekty, která touží po jejich smrti. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Jízda smrti aneb když skauti pod vedením Boha začnou vykonávat povinnost. Povinnost zabít všechny lidi, aby si jejich duše mohl vzít Bůh sám k sobě do království Božího a nenechal je napospas démonům z pekla. Námět není vůbec špatný, hudba perfektní a kamera jakbysmet. Jenže to podání je prostě tak psychózní a trapné, že jsem měl nutkání tomu vysolit hned odpad. Opravdu mě mrzí, že z těch vykonavačů Božího příkazu udělali nemotorné skautíky nebo ohavné psychouše apod. Ke všemu to jejich zpívání a chování. No to je prostě totální úlet. No musel jsem tedy nakonec udělat kompromis mezi odpadem a maximem, protože tenhle film mě zklamal, naštval, urazil, ale taky námětově překvapil, krvavě potěšil a lekačkama vyděsil. 50% ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak nemůžu překousnout že nejen na nástupišti není ani živáčka, ale že i metro, které přijede je prázdné - těžko tomu uvěřit. Ale jak to tak bývá když chceš zabíjet tak je lidí dost. A scénář nám prostě nějaké lidi dodá. A tak i když je v metru pusto a prázdno v následujících scénách se zjevuje stále víc a víc lidí. Nakonec mám dojem, že tam pro samé lidi není k hnutí. Paráda, vlaková souprava začíná být přeplněná - jak lidma, tak mrtvolama. CITÁT - Bůh tě miluje........ Tak stupidní film jsem dlouho neviděl. Ten film......vem čert !!! ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hneď sa musím posťažovať,nájsť práve tento film je na hranici veľkého šťastia.Lebo týmto názvom disponuje veľa filmov a až na tretí krát sa mi podarilo stiahnuť ten pravý,ktorý som chcel vidieť.V pár momentoch som sa pristihol že ani nedýcham a len čakám čo sa bude diať,tak atmosféra v niekoľkých momentoch bola slušná.Len mi prekážalo že stále bola opustená stanica metra ako keby nikto ani nechodil vlakom,áno malo to troška strašidelnosť ale hlavne to malo veľkú dávku naivity.Tie záporné postavy boli fanaticko psychopatický primitívi.Spracovanie bolo odfláknuté a nedomyslené,Aspoň lakačky boli také aké mali byť pôsobivé a mrazivé.Radšej si navliecť kondom na hlavu alebo česať a fénovať Medveďa ako druhý krát pozrieť tento výživný film čo sa týka primitivizmu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno