Reklama

Reklama

Prosíme přetočte

  • USA Be Kind Rewind (více)
Trailer

Prosíme přetočte je neuvěřitelný příběh o dvou kamarádech (Jack Black, Mos Def), jednom elektromagnetickém poli a všech vašich oblíbených filmech. Zmagnetizovaný mozek jednoho z nich totiž vymaže všechny kazety ve videopůjčovně a jim nezbude nic jiného, než smazané filmy znovu natočit. Vzniknou tak jedinečné verze filmů jako King Kong, Krotitelé duchů nebo Robocop. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (487)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $11,175,164Tržby Celosvetovo $29,167,230Tržby za predaj DVD v USA $5,219,745 //počet predaných kusov 311,167║ nápad na film dobrý ale s tak nefunkčným obsadeným až des, škoda /40%/ ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

To jsem zase šlápnul pořádně vedle. Podle traileru a obsahu, co jsem si zde přečet, jsem očekával nějakou totálně ujetou komedii. Jack Black opět hraje pošuka a ze začátku mě dokázal občas i rozesmát, ale potom dlouho, dlouho nic. Až někde uprostřed se zase našlo pár vtipnejch scének z natáčení (z toho právě většinu uvidíte v traileru), ale posledních cca 30 minut už jsem se akorát ukrutně nudil a čekal na nějaký rozuzlení, který ani nepřišlo. Prostě hlavní hrdinové s pomocí známejch a kamarádů natočej nějakou kravinu o jakymsi tlouštíkovi, pak to promítaj a na ulici stojí asi 1000 lidí, všichni jsou z toho na větvi a najednou konec. Z filmu jsem hodně rozpačitej. Docela dobrej nápad, občas nějaká povedená scéna, ale za těch 100 minut jsem se zasmál dohromady asi tak 5×. Docela mě zaráží, jaký má tady film hodnocení. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl „ošvédovaný“ trailer s Michelem Gondrym, definitivně se mi potvrdilo, že to bude další naprosto nenormální komedie. Výsledek pak ještě předčil mé očekávání. Správně švihlý film se spoustou opravdu lahůdkově ulítlých scén občas dokáže i civilně zvážnět, protože navzdory odlehčené formě a spoustě drobných blbůstek řeší i vážné osobní problémy hlavních hrdinů. Jack Black i Mos Def jsou perfektní a vypadá to, že odteď už si budu pamatovat i jméno Melonie Diaz. Čím víc filmů, které hlavní hrdinové přetáčejí, jste viděli, tím pro vás lépe. Já neviděl jenom ten oskarový dokument o Muhammadu Alim. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

A víte co?? Já jsem se třetím počinem francouzského génia-filmového vymazlence Gondryho spokojen. Jsem rád, že jsem při sledování nemusel použít to, co má film v názvu a byť někdy "Přetočte" tíhne až k moc velké science fiction, musíte uznat, že některé tríčky byly odvedeny velmi působivě. Velkým Gondryho plusem je také to, že se opět nesoustředil na nějaké snové sekvence,ale vydal se do reálného světa, kde má vše svůj řád (občas). A Jack Black je zvíře. F.FWD ========>>>>A víte co?? Já jsem se třetím počinem francouzského.............. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Škoda toho občas drhnoucího těžkopádného humoru, protože jinak i tento čtvrtý filmový počin Michela Gondryho stvrzuje jako tvůrce, jehož invence, spojená s jakousi dětskou hravostí nemá v současném filmovém světě obdoby. Není to film pro každého, stejně jako jím nejsou třeba „Věčný svit…“, či „Nauka o snech“, protože z jejich nezvyklého způsobu vyprávění zřejmě nejednomu divákovi naskakuje kopřivka, ale pokud akceptujete a posléze si zamilujete jejich poetiku, má Michel Gondry u vás vyhráno. A navíc - přeci nemůžete nemilovat filmy tvůrce, který umí složit Rubikovu kostku nohama a ještě to na internetu hrdě prezentuje :o)) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Na oficiálnej stránke filmu sa môžu návštevníci zúčastniť v zošvédovaní (spočíva v pridaní vlastnej tváre na obal filmu). (Mihail123)
  • „Ošvédováním“ se od roku 2016 zabývají ruští nadšenci ze Studia 188. (Fenk)

Reklama

Reklama