foto

Melonie Diaz

  • nar. 25.4.1984 (34 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Melonie Diaz se narodila 25.4.1984 rodičům, kteří oba pocházejí z Portorika. Navštěvovala Henry Street Settlement, následně navštěvovala i Professional Performing Arts High School. Má starší sestru a je si velmi blízká se svojí rodinou. Dokončila vysokou školu v oboru Filmové produkce na Univerzitě umění v New Yorku.

Její filmová kariéra začala malou roličkou ve snímku BOUCHAČI A BOUCHAČKY. Další roli dostala v seriálu ZÁKON A POŘÁDEK. Průlom se však dostavil až s filmem LEGENDY Z DOGTOWNU v roce 2005, kde si zahrála Blancu. Velkým úspěchem byla účast ve filmu PRŮVODCE K ROZPOZNÁNÍ TVÝCH SVATÝCH, kde hrála přítelkyni Shia LaBeoufa. Za tuto roli byla nominována na Independent Spirit Award v kategorii nejlepší ženská vedlejší role.

Další role si připsala ve filmech jako PROSÍME, PŘETOČTE nebo HAMLET NA KVADRÁT. Poslední role ve které se nám zatím předvedla byla Clara ve filmu ATENTÁT NA STŘEDNÍ.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2018 All About Nina
Gringo: Zelená pilule
První očista
2017 Má volba
2016 Ghost Team
The Belko Experiment
2014 X/Y
Švec
2013 Fruitvale
2012 She Wants Me
Supporting Characters
You, Me & The Circus
Žádost o ruku
2008 American Son
Atentát na střední
Hamlet na kvadrát
I'll Come Running
Prosíme přetočte
Prázdniny za všechny prachy
2007 Beautiful Ordinary, The
V zajetí rytmu
Výbor ťuťu ňuňu cecíků
2006 Průvodce k rozpoznání tvých svatých
2005 Legendy z Dogtownu
2002 Raising Victor Vargas
2001 Bouchači a bouchačky

TV seriály

2019 Charmed (TV seriál)
Epizoda 22 (E22)
Epizoda 21 (E21)
Epizoda 20 (E20)
další epizody (13)
2018 Charmed (TV seriál)
Jingle Hell (E09)
Bug A Boo (E08)
Out of Scythe (E07)
další epizody (9)
2017 Lost & Found (TV seriál)
Pokoj 104 (TV seriál)
Ralphie (S01E01)
Jak prosté (TV seriál)
Ublížíš mně, ublížíš sobě (S05E24)
2014 Girls (TV seriál)
Mrtvá uvnitř (S03E04)
2012 Ro (TV seriál)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Kvarteto (S01E10)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Absolutní oběť (S01E10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Honička (S09E04)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Ill-Conceived (S14E10)

TV pořady

2013 The Queen Latifah Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace