foto

Arjay Smith

  • nar. 27.11.1983 (36 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 To Hell and Back (TV film)
2012 We Made This Movie
2009 To Save a Life
2008 Motel smrti 2
Prosíme přetočte
První neděle
2004 Den poté
1997 Bezzubí (TV film)

TV seriály

2019 Alternatino With Arturo Castro (TV seriál)
Black Lady Sketch Show (TV seriál)
2018 Dobrý doktor (TV seriál)
36 Hours (S02E03)
2017 The Guest Book (TV seriál)
Story Ten (S01E10)
Story Nine (S01E09)
Story Seven (S01E07)
další epizody (8)
MacGyver (TV seriál)
Bullet + Pen (S02E11)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
K.O. (S03E22)
2016 Prezident v pořadí (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Ohlédnutí 5/5 (S04E23)
Ohlédnutí 4/5 (S04E22)
Ohlédnutí 3/5 (S04E21)
další epizody (5)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Corrupted Memory (S02E07)
Prozíravost (TV seriál)
Run (S03E15)
Romeo (S03E14)
Mirror (S03E13)
další epizody (5)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Dirty (S03E10)
Silence (S03E09)
Prologue (S03E08)
další epizody (14)
Zákon gangu (TV seriál)
Faith and Despondency (S07E10)
What a Piece of Work Is Man (S07E09)
The Separation of Crows (S07E08)
další epizody (5)
2013 Muži sobě (TV seriál)
Uncle Gibbs (S02E07)
Prozíravost (TV seriál)
Bojovník (S02E10)
Zranění (S02E09)
Azyl (S02E08)
další epizody (10)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Světlo (S01E10)
Stín (S01E09)
Kilimandžáro (S01E08)
další epizody (10)
Šestej smysl (TV seriál)
Life After Death (E08)
Myšlenky zločince (TV seriál)
God Complex (S08E04)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Broken Engagement/Trashman (E07)
Transplantační jednotka (TV seriál)
A Roll of the Dice (E10)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Blood Money (S05E20)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Maškaráda (S07E14)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Krvavý měsíc (S11E03)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Černá labuť (E04)
Božská mrcha (TV seriál)
But There's Clay (S02E12)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zázračné dítě (S05E03)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Souhra náhod (S08E08)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S07E12)
Day 7: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S07E11)
2008 Médium (TV seriál)
Aftertaste (S04E06)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Zpátky na střední (S02E21)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
The V Word (S02E03)
2005 Čarodějky (TV seriál)
Souboj kouzel (S08E08)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Nebezpečná čtvrť (S02E01)
2003 Like Family (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
The Bots and the Bees (S01E14)
Sleepover (S01E06)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1997 Journey of Allen Strange, The (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Když se ucho utrhne (S04E04)
1996 Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)

Host

TV pořady

1997 Figure It Out (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky