Reklama

Reklama

Prosíme přetočte

  • USA Be Kind Rewind (více)
Trailer

Prosíme přetočte je neuvěřitelný příběh o dvou kamarádech (Jack Black, Mos Def), jednom elektromagnetickém poli a všech vašich oblíbených filmech. Zmagnetizovaný mozek jednoho z nich totiž vymaže všechny kazety ve videopůjčovně a jim nezbude nic jiného, než smazané filmy znovu natočit. Vzniknou tak jedinečné verze filmů jako King Kong, Krotitelé duchů nebo Robocop. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (487)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Ani happy-end, ani pár vtipných dvojsmyslů, ani zajímavý nápad natočit film, nespasí těch příšerných počátečních 40 minut. Stačí jméno Jack Black a je jasné, o co půjde - o blbost! Je to nadsázka jak hrom, nic není věrohodné, a tu, řekněme, dojemnou a vynalézavou část kazí přitroublý zbytek. # příběh 4 | hudba 2 | humor 3 | akce 2 | napětí 2 | pustil bych si znovu 0 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Konečně se Michel Gondry probudil ze svých špatných snů. Po svém minulém filmu, který pro mě osobně zabil právě neskutečným množstvím i špatně čitelných nápadů se Gondry vrací a využívá svého stylu a nápadu k vytvoření, možná časem kultovního, možná švédského, filmu. Jack Black a Mos Def jsou fantastičtí, ale nemají na nápad Gondryho, který se vyžívá ve velkém počtu nápadů, papundeklových kulis, oblečků a šíleností, které pomáhají hlavní dvojici natočit všechny ty filmy, které jim ve videopůjčovně chybí (resp je jeden z nich smazal:)). Pokud jste viděli většinu známých filmů, budete potěšeni a velmi překvapeni s jakou lehkostí Gondry svým dvěma hrdinův pomáhá natáčet všechno od Krotitelů duchů (ano, oni jsou dva, ale krotitelé byli čtyři...to se zvládne, jeden může hrát tři lidi přeci:) až po Robocopa. Nevím, kde by Gondry měl hranice, kdyby nemusel mít "omezenou stopáž", ale docela bych si jeho třeba i krátkometrážní alternativní verze slavných filmů prohlédl. Myslím, že třeba na youtube.com by to byl brzy velký hit, tak snad jednou ... a už žádné přehnané vize Michele. ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Není všechno zlato, co se třpytí..aneb jak jsem se po zhlédnutí traileru těšil na další celovečerák Michela Gondryho s šíleným nápadem a duem Jack Black/Mos Def v hlavní roli jak malé dítě, a přitom se mi dostalo unylého snímku, o jehož kvalitě bych si dovedl pochybovat. O tom bych vám ale musel natočit vlastní film.. :P ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Před přetočením spalte.. Možná vyjádření lásky ke stříbrnému plátnu a pocta neutuchajícímu filmařskému entuziasmu, ale Gondryho hravost, lidský rozměr a "sense of humour" projely na lokomotivě s tlusťochem Wallerem úplně jiným nádražím, než jsem na ně čekal. Nemám zkrátka rád filmy, kde si postavy nemohou vybrat, jestli se budou chovat chytře nebo jako úplní idioti a nespasil to ani D.Glover s vizáží mojí babičky (mínus ten knírek, pochopitelně).. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Osobitá komedie, která se rozjíždí překvapivě pomalu, aby velmi vtipně přešla do crazy žánru se zmagnetizovaným excentrikem a všechno zakončila v podobě originální variace na Bio Ráj. Takovou kombinaci už nikdy v životě neuvidím, ale za Krotitele, RoboCopa nebo Carrie jsou pochvaly opravdu na místě. Film dohromady nedrží ani náhodou, ale úsměvy či nostalgií nešetří. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Při první scéně ve videopůjčovně je v TV klip "Ma Maison" od francouzské skupiny Oui Oui. Natáčel ho Michel Gondry, který v kapele působil jako bubeník. (finn)
  • Na oficiálnej stránke filmu sa môžu návštevníci zúčastniť v zošvédovaní (spočíva v pridaní vlastnej tváre na obal filmu). (Mihail123)

Reklama

Reklama